Rohkema info nägemiseks:

ADVOKAADIBÜROO PRIORILAW OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 389; jälgijaid - 1. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta ADVOKAADIBÜROO PRIORILAW OÜ kohta arvamuslugu!"

ADVOKAADIBÜROO PRIORILAW OÜ hetkeolukord

Juba 389 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Advokaadibüroo PrioriLaw OÜ põhitegevusalaks on õigusalane nõustamine (EMTAK 69102 õigusnõustajate ja õigusbüroode tegevus). Oma põhitegevuse raames esindame kliente nii kohtu- kui ka vaidemenetlustes, pakume igapäevast õigusnõustamist ning oleme abiks erinevate juriidiliste dokumentide ja lahenduste välja töötamisel.

Advokaadibüroos PrioriLaw OÜ osutab teenuseid vandeadvokaat Kati Jakobson-Lott.

Vandeadvokaat Kati Jakobson-Lott on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna magistriõppe (MA) 2016. aastal ning kaitsnud 2017. aastal magistrikraadi (MA) Euroopa Liidu õiguse erialal ülikoolis King’s College London (kiitusega). Vandeadvokaat Kati Jakobson-Lott on Eesti Advokatuuri liige alates 19.02.2019.

Bürood nõustab Tromsø Ülikooli Norra Mereõiguse Keskuse teadur ja Tartu Ülikooli haldusõiguse lektor Alexander Lott (PhD). Kuni 2022. aasta augustini tegutses büroos ka vandeadvokaat Evelin Pärn-Lee, kes augustis 2022 siirdus juhtima Konkurentsiametit.

Vandeadvokaat Kati Jakobson-Lott on töötanud ja nõustanud nii avalikus kui ka erasektoris, mistõttu mõistab ta väga hästi mõlema valdkonna toimimisloogikat ja eripärasid.

Kombineerides kõrgetasemelised teoreetilised teadmised ja analüütilised oskused praktiliste kogemustega, loob Advokaadibüroo PrioriLaw meeskond klientide jaoks kvaliteeti, mis arvestab parimal moel nende soovide ja vajadustega. Oleme lahendustele orienteeritud ning eelistame probleemidele läheneda ennetavalt, hinnates ja maandades õiguslikke riskikohti ning tagades kliendi tegevuse õiguskindluse.

Advokaadibüroo PrioriLaw OÜ nõustab kliente sisuliselt kõikides õigusvaldkondades, kuid omame eriti häid teadmisi ja praktilisi kogemusi eelkõige järgmistes valdkondades (alfabeetilises järjekorras): - andmekaitseõigus, - Euroopa Liidu õigus, sh Euroopa Liidu struktuurifondide kasutamisele kohalduv õigus, - haldus- ja riigiõigus, - halduskohtumenetlus, - keskkonna- ja planeerimisõigus, - konkurentsiõigus (sh riigiabi andmisele kohalduv õigus), - meditsiiniõigus, - mereõigus, - riigihankeõigus, sh innovatsiooni hankimine; esindamine riigihangete

ADVOKAADIBÜROO PRIORILAW OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.