Rohkema info nägemiseks:

TACHOGRAPH INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud põhjalikele sõidukite ülevaatustele, tagades ohutuse ja vastavuse nõuetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus iga läbitud miil on tagatud ohutuse ja kvaliteedi kindlustundega. TACHOGRAPH INVEST OÜs oleme rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; oleme teie usaldusväärne partner, tagamaks, et iga teie alustatud teekond on turvaline ja vastab sõiduki jõudluse kõrgeimatele standarditele.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: pakume terviklikke sõidukite ülevaatuse ja testimise teenuseid. See pühendumus on meie tegevuse nurgakivi, juhtides meid pakkuma võrdlematut teenuse kvaliteeti igas tehnoülevaatuses, sillainspektsioonis ja ostueelses hindamises, mida teostame.

Keskendudes olulistele aspektidele nagu pidurid, heitgaasid ja esitulede kontroll, tagame, et teie sõiduk mitte ainult ei vasta, vaid ületab regulatiivseid nõudeid. Meie põhjalik tähelepanu detailidele ja tipptasemel diagnostikavahendid võimaldavad meil tuvastada potentsiaalseid probleeme enne, kui need probleemideks muutuvad, tagades, et teie sõiduk on usaldusväärne kaaslane teel.

Meie ekspertiis ei piirdu ainult ülevaatustega. Me usume klientide teadmistega varustamisse, pakkudes teadmisi ja nõuandeid, mis aitavad teil hoida oma sõidukit tipptasemel seisukorras. Olgu teie sõidukiteks kommertssõidukite park või erasõiduauto, meie teenused on kohandatud vastavalt teie konkreetsetele vajadustele, tagades, et iga meie puudutatud sõiduk on meie loosungi tõestuseks: 'Edendame ohutust liikluses!'

Rapla Tehnos oleme juhitud väärtustest nagu ausus, professionaalsus ja tipptase. Kutsume teid kogema meelerahu, mis kaasneb teadmisega, et teie sõiduk on ekspertide kätes. Liituge meiega ohutuse ja jõudluse teel, kus iga ülevaatus on lubadus turvalisemaks teekonnaks ees.

Avastage erinevust, mida pühendunud partner sõidukiohutuses võib teha. Tutvuge meie teenuste valikuga ja laske meil oma sõidukogemusele kaasa aidata meie asjatundlikkusega. Sest ohutuse osas ei ole kompromisse.

TACHOGRAPH INVEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu

Ostueelne kontroll andis kindluse autovahetuseks.

- Anu

Piduritestide läbiviimine oli kiire ja professionaalne.

- Marek

Tehnoülevaatus sujus kiirelt ja korrektselt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TACHOGRAPH INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Tachograph Invest OÜ on asutatud 22.06.2018. Ettevõtte tegevusalaks on tehnoülevaatuse teenuse pakkumine. Järgneval majandusaastal jätkatakse põhikirjalise tegevusega. Aruandeaastal soetati ettevõttesse põhivahendeid maksumuses 3 588 eurot. Tööjõukulud koos maksudega moodustasid ettevõtte kuludest 26 333 eurot. Ettevõtte juhtorganitele eraldi liikmetasu ei ole makstud ja muid soodustusi ei ole tehtud.

Dropdown

kõik artiklid

Sildade regulaarse ülevaatuse tähtsus

Sildade ülevaatused on süstemaatilised hindamised, mida viiakse läbi sildade seisukorra hindamiseks. Need ülevaatused on hädavajalikud kulumise, kahjustuste või
ssb.ee
Sildade ülevaatused on süstemaatilised hindamised, mida viiakse läbi sildade seisukorra hindamiseks. Need ülevaatused on hädavajalikud kulumise, kahjustuste või struktuursete nõrkuste tuvastamiseks, mis võivad ohustada silla terviklikkust ja ohutust. Regulaarsed ülevaatused on silla hoolduse ja haldamise kriitiline komponent, tagades, et need konstruktsioonid püsivad avalikuks kasutamiseks ohutud ja toimivad ettenähtud viisil. Sillad on transporditaristu olulised komponendid, mis võimaldavad inimestel ja kaupadel ületada takistusi nagu veeteed, orud ja muud teed. Silla kokkuvarisemisel võivad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.