Rohkema info nägemiseks:

AMESKO FITMENTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume personaalseid ja kvaliteetseid puutöö teenuseid. Teeme kliendi soovide järgi eritellimusmööblit ja ehitame kauneid terrasse. Peamiselt tegutseme Tartu-, Järva- ja Harjumaal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Amesko Fitments on üks juhtivaid ettevõtteid Tartu-, Järva- ja Harjumaa piirkonnas, kelle peamine eesmärk on luua unikaalset ja kvaliteetset mööblit ning ehituslahendusi. Meie meeskond on pühendunud tipptasemel käsitööle ning disainib ja valmistab tooteid, mis vastavad klientide kõrgeimatele ootustele.

Meie ettevõtte alustalaks on puutöö, mis on kunst, mille meistrid valdavad perfektselt. Puutöömeistrite kogemused ja oskused võimaldavad meil valmistada mööblitükke, mis on mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka kaunid kunstiteosed. Meie eritellimusmööbel on loodud täpselt vastavalt klientide soovidele ja vajadustele, olles samas praktilised ja vastupidavad.

Lisaks mööblitootmisele oleme spetsialiseerunud terrasside ehitamisele, tuues looduse lähemale koduuksele. Meie terrassilahendused on mitmekülgsed ja vastupidavad ning loovad ideaalse keskkonna nautimaks värsket õhku ja suvepäevi.

Amesko Fitments ei ole lihtsalt ettevõte, vaid partner, kes kuulab klientide soove ja unistusi ning muudab need reaalsuseks. Oleme uhked oma loovuse ja kvaliteetse töö üle ning pakume alati parimat teenust, et muuta kodud hubaseks ja mugavaks.

Kui otsite usaldusväärset ja professionaalset partnerit oma kodu või äriruumide kujundamiseks, siis Amesko Fitments on õige valik.

Kontakt:
askomuru87@gmail.com
+37258006792

AMESKO FITMENTS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas T.

Köögimööbel tuli täpselt minu visiooni järgi, aitäh!

- Anu A.

Väga kvaliteetne teenus, igati soovitan.

- Mari M.

Töö oli väga professionaalne ja täpne!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Puidust mööbel - kvaliteet ja karakter sisekujunduses

Puidust mööbel on nagu loodus ise astuks meie koduuksest sisse. See toob endaga kaasa unikaalse soojustunde ja ajatu elegantsi. Puit on materjal, mis räägib lugu – iga puuliik oma tekstuuris ja värvitoonis. Puidust mööbel mitte ainult ei täida praktilist eesmärki, vaid annab ka võimaluse tuua koju midagi erilist, midagi, mis on käsitsi valmistatud ja kannab endas meistrite käekirja. Puidust mööbel on rohkem kui lihtsalt kodukaunistus – see on kunstiteos, mis avaldab muljet mitte ainult oma visuaalse ilu, vaid ka kvaliteedi poolest. Kogenud käsitöölised kasutavad oma oskusi ja loovust, et

Dropdown

kõik artiklid

Terrassid - suve nauding sinu kodus

Eesti suve lühike, kuid võluv hooaeg teeb meid kõiki janunevaks värske õhu, päikesepaiste ja looduse järele. Terrass on justkui maagiline portaal, mis ühendab m
ssb.ee
Eesti suve lühike, kuid võluv hooaeg teeb meid kõiki janunevaks värske õhu, päikesepaiste ja looduse järele. Terrass on justkui maagiline portaal, mis ühendab meid loodusega, võimaldades meil nautida suve päikeseloojangutest hommikuste linnulauludeni värskes õhus. Terrasside ehitus on rohkem kui lihtsalt kohale platvormi rajamine – see on viis, kuidas tuua kodu südamesse tükike loodust ning luua unikaalne paik, kus jagada elu ilusaid hetki. Terrasside ehitus on kunst, kus kohtuvad praktilisus ja esteetika. Õigesti kavandatud ja ehitatud terrass mitte ainult ei suurenda kodu väärtust, vaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.