Rohkema info nägemiseks:

BYTEANT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 52; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BYTEANT OÜ kohta arvamuslugu!"

BYTEANT OÜ hetkeolukord

Juba 52 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

ByteAnt OÜ on 2018. aasta juunis asutatud Eesti ettevõte. Ettevõtte osakapital on 2500 EUR, ettevõttel on 1 osanik. ByteAnt OÜ on asutatud sissemakset tegemata.

Äriühingu põhitegevusalaks on programmeerimine.

Aruandeaasta tõi kaasa mitmeid väljakutseid, oluliseks teguriks seejuures oli käimasolev sõda Ukrainas. Sellest hoolimata suutis ByteAnt OÜ edukalt oma äri stabiliseerida, viies töövõtjad üle turvalisematesse piirkondadesse. Majandusaasta edenedes muutis ülemaailmne majanduslangus aga asja veelgi keerulisemaks. See tõi kaasa mõne projekti sulgumise klientide poolt ja uute klientide puuduse. Lisaks ei leitud turgu tootele, mille kallal ByteAnt OÜ töötas.

Aruandeaasta lõpetas ByteAnt OÜ kasumiga, täpsemalt 79 859 eurot. Ettevõtte finantstulemused vastasid juhatuse ootustele.

Järgmisel aastal keskendutakse oma teenuste tootmisele ning uute turundus- ja müügikanalite uurimisele, et laiendada oma haaret.

BYTEANT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.