Rohkema info nägemiseks:

ACTIONING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 16; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ACTIONING OÜ kohta arvamuslugu!"

ACTIONING OÜ hetkeolukord

Juba 16 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Actioning OÜ (Reg. nr. 14513134) oli asutatud 25. juunil 2018 aastal.

Põhitegevusala: Ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine (70221).

2022.aasta Actioning OÜ ärikasum on 27 863 eurot. Järgmisel majandusaastal on planeeritud põhitegevusega jätkata.

2022 oli keeruline aasta. Ühest küljest oli partneri Acumen Security teenuste järele märkimisväärne nõudlus, kuid samal ajal põhjustasid Interteki omandamisest tulenevad tohutud muudatused Acumen Securitys projektides viivitusi, mis omakorda vähendasid arvete esitamist. Paralleelselt oli projekte Euroopas raske teostada. Sattusid ja paljud potentsiaalsed kliendid lükkasid projektide käivitamisega edasi osalt ebakindla majandusolukorra ja osalt Euroopa Liidu küberjulgeoleku regulatsioonide dramaatilistest muudatustest tingitud ebakindluse tõttu. Kuid regulatiivsete muudatustega kursis hoidmine nõudis suuri jõupingutusi ja investeeringuid.

2023. aasta väljavaated on paljulubavad. Endiselt valitseb turutingimustes ebakindlus, kuid Actioning OÜ jätkab koostööd Acumen Securityga ning teeb pakkumisi ka suurprojektidele, mille klientideks on Euroopas. EL-i regulatsioonide jälgimist tuleb jätkata, kuid tõenäoliselt tekib uutest määrustest tulenevat potentsiaalset äri. Lisaks soovib Actioning OÜ hakata Teron Labsile arveid esitama pigem kliendina kui J. Leiwona Teron

Labsi juhutöötajana. Actioning OÜ otsib veel üht töövõtulepingut teise IT-turvalisuse hindamise asutusega.

ACTIONING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.