Rohkema info nägemiseks:

DINO DIGITAL PVT. LTD. OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 88; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DINO DIGITAL PVT. kohta arvamuslugu!"

DINO DIGITAL PVT. LTD. OÜ hetkeolukord

Juba 88 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli ettevõte Dino Digital PVT. LTD. OÜ jaoks väga edukas. 2022.aasta majandusaasta jooksul tõusis ettevõtte tegevusmaht ja tõestasime end juhtiva sotsiaalmeediateenuste pakkujana.

Dino Digitalis aitame ettevõtetel luua tugevat veebi kohalolekut ja suhelda oma sihtrühmaga tõhusalt sotsiaalmeedia platvormide kaudu. Meid eristab meie laiaulatuslik sotsiaalmeediateenuste valik. Oleme spetsialiseerunud kasutades selleks platvormide nagu Facebook, Instagram,

Twitter, LinkedIn ja palju muud, et aidata meie klientidel saavutada oma ärieesmärke. Tehes tihedat koostööd oma klientidega, aitame töötada välja kohandatud sotsiaalmeedia strateegiad, mis vastavad nende sihtrühmale ja anname käega katsutavaid tulemusi.

Viimase aasta jooksul oleme näinud oma tulude 3-kordset kasvu ja laiendanud oma klienti oluliselt baasi. 2023.aasta eesmärgiks on arendada kliendi baasi üle 5 kontinendi.

Meie eesmärk on püsida kursis viimaste trendidega ning kasutage tipptasemel tööriistu ja tehnikaid uuenduslike ja mõjusate kampaaniate pakkumiseks. Andmeid analüüsides ja teadmisi kasutades saame optimeerida oma klientide kampaaniaid maksimaalse kaasatuse, katvuse ja konversioonide saavutamiseks. Tugevate suhete loomine klientidega on olnud meie kasvu nurgakivi. Meie prioriteediks on nende ainulaadsete vajaduste mõistmine ja meie pühendunud professionaalide meeskond teeb seda üle nende ootuste. Meie professionaalsus, loovus ja vankumatu pühendumus erakordsete tulemuste saavutamiseks on toonud meile suurepärase maine ettevõtluses.

Üheskoos suudame digimaailmas oluliselt mõjutada ja edasi liikuda ning luua tähendusrikkaid tulemusi ettevõtetele kogu maailmas.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu 2 213 348 617 431

Puhaskasum/-kahjum (eurot) - 678 818 522 666

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 2 80

ROA -142% 60%

ROE -344% 60%

Intresside kattekordaja 0.00 0.00

Omakapitali puhasrentaablus -3.44 0.60

Varade puhasrentaablus -1.42 0.60

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades)=käibevara/lühiajalised kohustused

ROA (%) = puhaskasum/varad kokku *100

ROE (%) = puhaskasum/omakapital kokku *100

Intresside kattekordaja = EBIT/Aruandeperioodi intressikulu

Omakapitali puhasrentaablus = puhaskasum/omakapital

Varade puhasrentaablus = puhaskasum/varad kokku

DINO DIGITAL PVT. LTD. OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.