Rohkema info nägemiseks:

PALAMUSE AGRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 773; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PALAMUSE AGRO OÜ kohta arvamuslugu!"

PALAMUSE AGRO OÜ hetkeolukord

Juba 773 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldiseloomustus

Palamuse Agro OÜ on Eesti kapitalil loodud põllumajandusettevõte. Kasvatame erinevaid tera- ja kaunvilju. Lisaks põllumajandussaaduste tootmisele ja turustamisele pakume kuivati teenust, seemnevilja sorteerimist ja puhtimist.

Investeeringud

Aruandeperioodil ei ole tehtud investeeringuid materiaalsesse põhivarasse.

Aruandeaastal osakapitalis muudatusi ei ole.

Personal

Osaühingu juhatus on 2 liikmeline. 2022.aastal ei tasuti juhatusele tasu.

Eesmärgid 2023 majandusaastaks 24. veebruaril 2022 alustas Venemaa laialdast sõjalist rünnakut Ukrainale. Selle tulemusena on Euroopa Liidu, Ameerika Ühendriikide, Suurbritannia ja teiste riikide poolt kehtestatud mitmeid sanktsioone Venemaale ja Valgevenele. Hetkeolukord on ebakindel ja kiiresti muutuv, millest tulenevalt ei ole võimalik anda kvantitatiivseid hinnanguid võimaliku mõju kohta ettevõttele. Hinnad on tõusnud ja kättesaadavus on raskendatud. Jälgime aktiivselt turul toimuvat ja otsime parimaid hinnapakkumisi kogu regioonist.

PALAMUSE AGRO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.