Rohkema info nägemiseks:

KINDRALI MAJAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 224; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KINDRALI MAJAD OÜ kohta arvamuslugu!"

KINDRALI MAJAD OÜ hetkeolukord

Juba 224 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

DUNTE ARENDUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Dunte Arendus registreeriti äriregistris 29.06.2018. OÜ Dunte Arendus kuulub 100% AS-ile Tondi Kvartal, mis on AS Pro Kapital

Eesti tütarettevõtja. OÜ Dunte Arendus asutati eesmärgiga koondada Tallinnas, Kristiine City vahetus läheduses asuva Dunte projekti varakogum eraldi ühingusse ning alustada arendustegevusega. Dunte projekti arendustegevusega ei ole veel alustatud, mistõttu ühingul puudus 2022. aastal majandustegevus.

KINDRALI MAJAD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.