Rohkema info nägemiseks:

RADIUS HYDRAULICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1219; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RADIUS HYDRAULICS OÜ kohta arvamuslugu!"

RADIUS HYDRAULICS OÜ hetkeolukord

Juba 1219 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2022

Radius Hydraulics OÜ (edaspidi nimetatud ka Ettevõte) asutati 02. juulil 2018. aastal. Ettevõtte esimesel majadusperioodil toimusid muutused ärinimes. Esialgselt asutati ettevõte Greenflex Grupp OÜ (nüüdse ärinimega Radius Hydraulics OÜ) 1 eraisikust osanikuga, kuid alates 14.08.2019 jätkati Radius Hydraulics OÜ-na ning 2 ettevõttest osanikuga - KK Haldus OÜ osalusega 51% ja Radius OÜ osalusega 49%.

Radius Hydraulics OÜ põhitegevusalaks on muude üld- ja eriotstarbeliste masinate ja seadmete (hüdraulikaseadmete) varuosade müük ning remont ja hooldus.

2022 perioodi käibe suuruseks kujunes 703 935 eurot. Võrreldes eelmise majandusperioodiga on müügitulu suurenenud ning võib öelda, et aasta 2022 möödus ettevõttele plaanipäraselt. Hetkel on kinnitatud koduturul oma positsioon, tulud ületavad kulusid ning ettevõtte majandustulemused vastavad netovara vaatenurgast Äriseadustiku nõuetele.

Arundeaastal investeeriti põhivarasse 64 423 eurot, täiendades transpordivahendite masinaparki ning põhitööks vajalikke seadmeid.

Majandusaastal oli Radius Hydraulics OÜ töötajate keskmine arv 8 töötajat ehk et kollektiiv on suurenenud 4 töötaja võrra võrreldes eelmise majandusperioodiga ning seetõttu on ka palgakulu koos maksudega 131 576 eurot.

Juhatuse liikmetele juhatuse liikme tasu ei makstud.

2023 aastal jätkatakse majandustegevust samal põhitegevusalal ning plaanis on tugevdada veelgi võimekust. Visioon on luua uus osakond lisaks olemasolevatele müügipunktidele nii Pärnus kui ka Tartus veel Rakverre, palgata juurde selle tarbeks ka vajadusel uusi töötajaid.

Samuti on paalnis ümber paigutada Pärnus põhivara koosseisus olevad masinad Tartu osakonda, et ka seal pakkuda klientidele lisaks põhitegevusele treiteenust. Muudatused tehakse selle jaoks, et suurendada ettevõtte bilansimahtu ning ka ühtlasi müügikäivet.

RADIUS HYDRAULICS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.