Rohkema info nägemiseks:

HEADS UP EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1840; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HEADS UP EESTI kohta arvamuslugu!"

HEADS UP EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 1840 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Heads Up Eesti OÜ on müügiagentuur, mis viib omavahel kokku professionaalsed müügispetsialistid ning edujanulised ettevõtted. Oleme olnud seotud erinevate müügiprojektidega ning loodud selleks, et aidata viia Sinu ettevõtte müüginumbrid kiirelt ning tõhusalt oodatud tasemele.

n

Oleme spetsialiseerunud eduka ja kvaliteetse aktiivmüügi teenuse pakkumisele nii F2F (näost näkku) kui ka D2D (ukselt uksele) formaadis.

Näost näkku müüki viime läbi nii üritustel, laatadel kui ka kaubanduskeskustes, millega meil on kõikidega koostöölepped, kattes nii terve Eesti ning jõudes üle 95% elanikeni. Meie tugevuseks on kokku panna ja koolitada efektiivne müügimeeskond vastavalt müüdavale tootele.

HEADS UP EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.