Rohkema info nägemiseks:

SALV TECHNOLOGIES OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3106; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SALV TECHNOLOGIES OÜ kohta arvamuslugu!"

SALV TECHNOLOGIES OÜ hetkeolukord

Juba 3106 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Salv Technologies OÜ tegevuse ülevaade

Salv Technologies OÜ (edaspidi Salv) on 2018. aastal asutatud tehnoloogiaettevõte, m is k eskendub finantsinstitutsioonide vahelisel koostööl põhineval finantskuritegevuse vastasele võitlusele.

Salv on loonud maailmas ainulaadse reaalajas ja koostööl põhineva finantskuritegevuse v astase p latvormi, mis võimaldab pankadel ja teistel finantsettevõtetel institutsioonide ja p iiride ü leselt ü ksteisega informatsiooni jagada, aidates seeläbi oluliselt tõhustada rahapesu ja pettuste vastast võitlust.

Salvi klientideks on mitmed Euroopas tuntud finantsinstitutsioonid ja makseteenuste p akkujad. L isaks koostööl põhineval Salv Bridge platvormile, on Salvi tooteportfellis ka t arkvaratooted, m is a itavad finantsettevõtetel efektiivsemalt jälgida oma tehingute vastavust erinevatele regulatsioonidele j a r eeglitele ning seeläbi kliendiportfelli riske paremini juhtida.

Olulised sündmused aastal 2022

Salvi 2022. aasta fookuses oli käibe kasvatamine, tooteportfelli edasiarendamine, s isemise i nfoturbe taseme tõstmine ja investeeringute kaasamine. Salvi koostööl põhinev fi nantskuritegevuse-vastane platvorm sai 2022. aastal mitmel korral rahvusvahelise tunnustuse osaliseks.

Tähtsamad sündmused aastal 2022: ● ettevõtte käive kasvas 2,3 korda (2021: 3,2 korda); ● Salv läbis SOC 2 tüüp 2 infoturbe auditi, veendumaks sisekontrollide toimimises; ● Ettevõte asutas tütarettevõtte Poolas ja laiendas äri mitmetel turgudel Euroopas; ● FATF (Financial Action Task Force) raport ja Moneyval audit tõstsid esile Salv Bridge tegevust rahapesu-vastases võitluses; ● kaasati 4,5 miljoni euro suurune investeering olemasolevatelt ja uutelt investoritelt.

2022. aastal koosnes ettevõtte käive peamiselt rahapesu ja pettuste v astase t arkvaraplatvormi teenustasudest (SaaS). Salv jätkas nii Salv Bridge kui ka Salv Platform toodete arendamist ja funktsionaalsuse laiendamist, et pakkuda teenuseid senisest laiemale kliendibaasile.

Majanduses iseloomustas 2022. aastat eelkõige hindade kasv, millest ei jäänud p uutumata ü kski o luline majanduspiirkond. Kiire inflatsiooni kontrolli alla s aamiseks on Euroopa Keskpank a lates 2 022. a . j uulist korduvalt kergitanud baasintressimäärasid ja Keskpanga juhtide ootuste kohaselt i ntresside t õstmisega jätkatakse. Sellele vaatamata pole keerulised olud 2022. aastal majanduses kui k a fi nantssektoris o manud tugevat mõju Salvi klientidele ega ka äri kasvule.

Salv ei olnud mõjutatud ka euro kursi nõrgenemisest USA dollari vastu, kuna e namik e ttevõtte k liente, allhankijaid ja investoreid asuvad euroalal, tänu m illele toimub ka enamik ettevõttega s eotud t ehinguid

SALV TECHNOLOGIES OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.