Rohkema info nägemiseks:

FIGURATI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 139; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FIGURATI OÜ kohta arvamuslugu!"

FIGURATI OÜ hetkeolukord

Juba 139 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Ettevõtte põhiliseks tegevusalaks on erinevate infotehnoloogiliste lahenduste analüüsimine, planeerimine, kordineerimine ja vajadusel ka täies mahus realiseerimine.

Oleme keskendunud pigem pikaajalistele koostöödele kuna leiame, et hea infotehnoloogilise lahenduse eelduseks on partneri ootuste ja partneri valitud tegevusvaldkonna tunnetus, et lahendustega mitte üle- ega aladimensioneerida vaid aidata leida ühiselt võimalikult täpselt partneri vajadustele sobiv lahendus.

Omame kompetentsi nii veebitehnoloogiate arenduses, veebitehnoloogiate halduses, veebitehnoloogiate juurutamises, tehniliste projektide kordineerimises, serverite halduses, video ülekande lahendustes ning ka töövahendite halduses ja lahendustes (arvutid, telefonid, tahvlid, telerid jms).

Lisaks oleme sõlminud mitmeid erinevaid lepinguid mis võimaldavad müüa edasi nii tehnilisi kui ka tarkvaralisi lahendusi ning vastavalt partnerite vajadustele olema valmis ka tegevusalasid laiendama.

Ülevaade 2022. aastal lõpetasime ühe suurema koostöö ning ettevõtte põhiline tegevus oli pigem seotud väiksemate koostööde ja finantsinvesteeringutega.

FIGURATI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.