Rohkema info nägemiseks:

HICKORY FURNITURE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud köögi- ja vannitoamööbli meisterdamisele ja paigaldamisele koos unikaalsete garderoobilahendustega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme eritellimusmööbli eksperdid, kes keskenduvad köögimööblile, vannitoamööblile, garderoobidele ja käsitöömööblile, ning oleme valmis teie unistuste kodu kujundamisel abiks.

Loo oma unistuste köök, kus funktsionaalsus ja stiil käivad käsikäes. Meie eritellimusel valminud köögimööbel sobitub täpselt Sinu kodu olemusega. Muuda vannituba elegantseks ja praktiliseks meie kohandatud vannitoamööbli abil. Vali oma lemmikmaterjalid ja disainielemendid.

Loome unikaalseid garderoobilahendusi, mis vastavad täpselt Sinu ruumi ja säilitusvajadustele. Stiilne ja praktiline, igale esemele on oma koht. Meie käsitöömööbel on loodud armastusega ja tähelepanuga detailidele. Iga ese on unikaalne kunstiteos, mis toob Sinu koju erilise atmosfääri.

Oleme pühendunud pakkuma mitmekülgseid sisekujunduslahendusi, mis peegeldavad Sinu isikupära ja elustiili. Meie kogenud disainerid aitavad Sul leida parimad värvi-, tekstiili- ja disainilahendused, et luua just selline kodu, mida oled alati soovinud.

HICKORY FURNITURE pole spetsialiseerunud mitte ainult mööbli valmistamisele, vaid ka professionaalsele paigaldamisele. Tagame, et iga detail saab paigaldatud täpselt ja hoolikalt, tagades Sinu mööbli pikaealisuse ja funktsionaalsuse.

Oleme siin, et muuta Sinu kodu unikaalseks ja isikupäraseks. Võta meiega ühendust ning jagame Sinuga rohkem infot meie teenuste ja võimaluste kohta. Koos leiame parima lahenduse, mis vastab täpselt Sinu vajadustele ja soovidele. Sinu unistuste kodu on vaid ühe sammu kaugusel!

HICKORY FURNITURE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HICKORY FURNITURE OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Hickory Furniture OÜ asutati ja kanti äriregistrisse 05.07.2018 Hickory Furniture OÜ põhitegevusalaks on köögimööbli tootmine. Tulud, kulud ja kasum Hickory Furniture OÜ müügitulu oli 2022.a. 399 359 eurot ( 2021: 273 598 eurot), müügitulu kasvas 46%. Müügitulust moodustab mööbli tootmine Eesti Vabariiki 100 %. 2022. aasta kasumiks kujunes 33 166 eurot ( 2021: 15 232 eurot). Aruandeaastal kulutused kaupadele, materjalidele ja teenustele olid 243 267 eurot (2021: 178 752 eurot), mitmesugused tegevuskulud olid 38 044 eurot (2021: 22 144 eurot.) Investeeringud Aruandeaastal

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida eritellimusel köögimööbel

Kui tegemist on köögi renoveerimise või kujundamisega, on mööbel keskne element, mis võib määratleda ruumi funktsionaalsuse ja esteetika. Eritellimusel köögimöö
ssb.ee
Kui tegemist on köögi renoveerimise või kujundamisega, on mööbel keskne element, mis võib määratleda ruumi funktsionaalsuse ja esteetika. Eritellimusel köögimööbel pakub koduomanikele ja sisekujundajatele võimalust luua köök, mis on mitte ainult ilus, vaid ka täiuslikult kohandatud koduomaniku vajadustele ja stiilieelistustele. Põhjus #1: Kohandatud teie ruumi jaoks Eritellimusel kapid on disainitud vastavalt teie köögi täpsetele mõõtmetele, tagades, et iga toll ruumist on kasutatud efektiivselt. See on eriti kasulik ebatavalise paigutusega või piiratud ruumiga köökide puhul. Eritellimusel

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.