Rohkema info nägemiseks:

CONSTREQ OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 102; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta CONSTREQ OÜ kohta arvamuslugu!"

CONSTREQ OÜ hetkeolukord

Juba 102 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Constreq OU asutati eesmärgiga saada sillaks Baltikumi ja Balkani turgude vahel. Me oleme noored ja energilised. Selle taga on aga üle 30 aastane ehitustehnika müügi kogemus.

Meie missiooniks on kaasaegsete ehitustehnoloogiate levitamine. Meie visioon on pakkuda täielikku tootevalikut, mis rahuldaks iga tõsise ja kõrgete standarditega ettevõtte vajadusi.

Oleme 2022. aastal saavutanud olulise verstaposti. Teehooldusmaterjalide tarnimise eksklusiivlepingu allkirjastamine

Kreeka jaoks tõi kaasa tohutu käibekasvu. Samuti tarnitakse uusi tooteid, puurimistööriistu.

Balkani turud aitasid suurel määral kaasa nii kohaloleku kui ka tulude edasisele kasvule.

Meie ettevõte ei ole aga Eestis ja teistel Balti turgudel veel nii hästi välja kujunenud. Mis saavutati,kadus covidi ajal. Sel aastal töötame kõvasti oma siseturu positsiooni parandamise nimel. Meie fookuson neljas põhivaldkonnas:

Teede infrastruktuur – hiljuti loodud koostöö Euroopa ohutuspiirete tootmise liidriga võimaldab meil suurendada müüki ja konkureerida kahe teise valdkonna suurema kaubamärgiga.

Puurseadmed ja tööriistad – oleme teinud koostööd Itaalia tootjatega ja omandanud müügiõigused geotehniliste materjalide müümiseks ja geomehaanilised platvormid ja nende tööriistad.

Võrkkeevitus ja cut&bend masinad - oleme omandanud TJK ja Pratto masinate müügiõigused Eestis.

Kompostimine - töötame koos Tartu Maaülikooli ja Hispaania tootja Kollvikuga projekti kallal kompostimisreaktori ruum ülikooli kohvikus.

Sel aastal saavutati veel üks verstapost. Osalesime Eesti Ehitab näitusel, kus esitlesime eespool nimetatud tootevalikuid. See tõi ettevõtte kaardile tagasi. Nüüd töötame Internetis ja kohalolek sotsiaalmeedias on oluline.

Arvestades kõike eelnevat, ootame järjekordsele edukale aastale ootusi ületada tulusid eelmisest aastast.

Radoslav Galic

Tegevdirektor

CONSTREQ OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.