Rohkema info nägemiseks:

SILVER SHARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 33; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SILVER SHARK OÜ kohta arvamuslugu!"

SILVER SHARK OÜ hetkeolukord

Juba 33 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

kokkuvõte annab ülevaate Silver Shark OÜ äritegevusest 2022. aastal, samuti väljavaateid aastaks 2023. 2022. aastal teenis Silver Shark OÜ tulu ettevõtte arendatud mobiilirakenduste kaudu. Sellele tuginedes käivitas Silver Shark OU 2023. aastal veebisaidi IconMaker.app’i, mis pakub tehisintellektiga loodud rakenduste ikoone. Lisaks on Silver Shark OÜ-l plaanis arendada uusi rakendusi ja veebilehekülgi.

2022. aastal saavutas Silver Shark OU märkimisväärseid arenguid ja teenis tulu oma mobiilirakendustest. Mobiilirakenduste müügiedu viitab positiivsele kasvule ja klientide kaasamisele. Need saavutused näitavad Silver Shark OÜ võimet luua väärtuslikke digitaalseid tooteid, mis vastavad sihtrühmale.

Rakenduse IconMaker.app tutvustus: 2023. aastal käivitas Silver Shark OU veebisaidi IconMaker.app, mis on pühendatud tehisintellektiga loodud rakenduste ikoonide müümisele. See uuenduslik pakkumine vastab kasvavale nõudlusele kohandatavate ja ainulaadsete rakenduseikoonide järele. AI-tehnoloogiat võimendades pakub IconMaker.app kasutajatele mugavat ja tõhusat viisi, kuidas luua nende eelistustele kohandatud visuaalselt atraktiivseid ikoone. See toote mitmekesistamine laiendab Silver Shark OÜ haaret ja kasvatab oodatavat tulu väljaspool mobiilirakenduste arendamist.

2023. aasta väljavaated: 2023. aastasse vaadates on Silver Shark OU valmis edasiseks kasvuks ja laienemiseks. Keskendutakse endiselt rakenduse IconMaker.app arendamisele ja täiustamisele, et muuta see juhtivaks platvormiks tehisintellektiga loodud rakenduste ikoonide jaoks.

Veebisaidi funktsioonide, kasutajakogemuse ja ikoonide kohandamise võimaluste pidev täiustamine ja uuendamine on uute klientide meelitamiseks ja klientide lojaalsuse suurendamiseks võtmetähtsusega.

Uued rakenduse- ja veebisaidiideed: Lisaks IconMaker.app’le keskendub Silver Shark OÜ 2023. aastal uute rakenduste ja veebisaitide loomisele. Eelnevale kogemusele toetudes on äriühingul piisav potentsiaal ja oskused, et luua atraktiivseid mobiilirakendusi koos uuenduslike kontseptsioonidega. Nende projektide osas plaanitakse kasutusele võtta uusi tehnoloogiaid ja turusuundumusi, et pakkuda kasutajatele lisaväärtust ja kiirendada tulude kasvu.

2022. aasta saavutused, sealhulgas mobiilirakendustest tulu teenimine ja rakenduse IconMaker.app käivitamine 2023. aastal, seavad Silver

Shark OÜ-le edasise edu digitaalsel turul. Kasutades ära kasvavat nõudlust tehisintellektiga loodud rakenduste ikoonide järele ja ettevõtte pühendumust innovatsioonile, on Silver Shark OÜ-l hea positsioon oma kliendibaasi laiendamiseks, tulude suurendamiseks ja valdkonna liidriks seadmiseks. Silver Shark OÜ plaanib 2023. aastal uusi rakendusi ja veebisaite luua, mistõttu on oodata jätkuvat kasvu ja arengut.

SILVER SHARK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.