Rohkema info nägemiseks:

NORTHSTAR MOTORS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1986; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NORTHSTAR MOTORS OÜ kohta arvamuslugu!"

NORTHSTAR MOTORS OÜ hetkeolukord

Juba 1986 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

ÜLDINFO

NORTHSTAR MOTORS OÜ alustas tegevust 2018. aasta suvel.

Aruandeperioodi kasumiks kujunes 36903 eurot (2021. aastal kasum 46664 eurot).

2023 prognoositav müügitulu 850 000 eurot.

NORTHSTAR MOTORS OÜ on 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on sõidukite ja väikebusside import ja müük. Meie meeskond omab suurt kogemustepagasit ning aja jooksul tekkinud usaldusväärsed koostööpartnerid importriikides, lubavad pakkuda meil oma klientidele parimaid võimalikke lahendusi.

M I S S I O O N :

Olla klientidele usaldusväärne ja professionaalne partner tervel autoostu teekonnal. Seejuures kliendi rahulolu on meie esmane prioriteet.

V I S I O O N

Soovime olla tunnustatud sõidukite jaemüügi ettevõte Eestis ning lähiriikides. Kohalikul turul soovime olla klientide esimene valik.

Kõik Northstar Motorsi poolt müüdavad sõidukid on tehniliselt kontrollitud.

Sõidukite soetamiseks kasutame peamiselt Euroopa suurimaid oksjoniportaale. Lisaks teeme koostööd importriikide margiesinduste ning suurimate autokeskustega, et tagada oma klientidele lai valik kontrollitud taustaga vähekasutatud sõidukeid.

Transpordi ajaks on sõidukid kaetud CMR koormakindlustusega, kuni meile üle andmiseni Eestis, või omavad nad kehtivat liiklus-ning kaskokindlustust.

Northstar Motors OÜ põhilseks eesmärgiks järgmiseks aastaks kaubamärgi tuntuse ja turupositsiooni kasvatamine.

Ettevõte on jätkusuutlik.

NORTHSTAR MOTORS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.