Rohkema info nägemiseks:

STUDIOWORKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4490; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta STUDIOWORKS OÜ kohta arvamuslugu!"

STUDIOWORKS OÜ hetkeolukord

Juba 4490 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Studioworks OÜ on asutatud 2018. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on online kasiinodele teenuse pakkumine. Ettevõtte missiooniks on pakkuda hasartmängude valdkonna turuliidritele kõrgkvaliteedilist ning turvalist sisu. Ettevõte keskendub põhiliselt Live Dealer Studio online mängudele.

2022. aasta tegevus keskendus peamiselt järgmisele neljale valdkonnale: 1. Stuudio kui ka organisatsiooni toimimise kvaliteedi parendamine.

2. Tähelepanu suunamine personali värbamisele, uute töötajate sisseelamisele ning koolitamisele.

3. Stuudio ala suurendamine uute laudade avamiseks, lisaks uue Playboy teemalise stuudioala loomine.

4. Kontoripinna suurendamine.

2022. aasta kõige suurem investeering oli stuudio ja kontoripinna laiendamine. Sellest tulenevalt on võimalik alates 2023.aasta algusest suurendada mängulaudade arvu ning seeläbi teenindada rohkem kliente, mis omakorda suurendab majanduslikku tulemuslikkust järgmistel aastatel.

Studioworks on peale stuudio laiendamise projekti lõpetamist tugevamal positsioonil kui varem, sest saame nüüdsest pakkuda oma klientidele hooajalisi stuudiointerjööre kui ka lisalaudade pakkumist.

Üldine nõudlus Live Dealer Studio online mängudele on endiselt suur, kui turule on lisandunud mitmeid konkurente. Inflatsioonist tingitud üldine hindade kui ka tööjõukulude tõus mõjutab tulemusi negatiivselt.

Studioworks töötab üldjuhul pikema perioodi peale sõlmitud teenuslepingute alusel. See tähendab, et meil on lepingu kehtivuse perioodi jooksul kindel tulu. Live Dealer Studio online mängude valdkond on aga tsükliline ja nõudlus uute lepingute järele muutuv seoses üldise majandusega.

Vaatamata sellele oleme 2023.aasta optimistlikud ja eeldame, et jätkame kasvu keerulises keskkonnas.

Ukraina-Vene sõjalise konflikti otsest mõju Studioworks OÜ tegevusele ei ole, sest ettevõttel ei ole partnereid/tarnijaid Ukrainas ega ka

Venemaal.

Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna-ja sotsiaalseid mõjusid.

Arengu- ja uurimisväljaminekuid 2022.aastal ei tehtud.

Peamised suhtarvud: 2022 2021

Müügitulu (eurot): 7 935 473 7 908 856

Puhaskasum/kahjum (eurot): 246 827 360 343

Lühiajaliste kohustuste 1,96 2,17 kattekordaja (kordades):

ROA: 12,40 17,74

ROE: 42,77 56,28

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: (cid:127) Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused (cid:127) ROA (%) = puhaskasum / varad kokku * 100 (cid:127) ROE (%) = puhaskasum / omakapital kokku * 100

STUDIOWORKS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.