Rohkema info nägemiseks:

KALARANNA KVARTAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 766; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KALARANNA KVARTAL OÜ kohta arvamuslugu!"

KALARANNA KVARTAL OÜ hetkeolukord

Juba 766 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Kalaranna Kvartal (edaspidi „Ettevõte“) asutati 17. juulil 2018. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on

Kalarannas asuva kinnisvara arendamine. OÜ-le Kalaranna Kvartal kuuluvad järgmised kinnistud

Tallinnas: Kalaranna tn 6, Kalaranna tn 6a, Kalaranna tn 8, Kalaranna tn 18, Kalaranna tn 22. Vastavalt detailplaneeringule rajatakse alale 12 elumaja koos restoranide, kaupluste ja teeninduspindadega.

Detailplaneeringuga on kinnistule kavandatud rannapromenaad. Koos elumajadega arendatakse välja ka maa-alune parkla.

Kalaranna Kvartali ligi 39 000 m2 suurune ala ehitatakse kolmes etapis. Rajatavate hoonete brutopind on kokku ligi 38 300 m2.

2019. aasta oktoobris sõlmis Ettevõte Nordecon AS-iga lepingu Kalaranna Kvartali kahe esimese etapi projekteerimiseks ja ehitamiseks. Ehitustegevusega alustati 2020. aasta alguses. Valmimistähtajaks oli kavandatud 2021. aasta lõpp, mil alustati ka esimeste majade korterite üleandmist. Tänaskes on valminud orienteeruvalt 31 500 m suurusele maa-alale kaheksa hoonet brutopinnaga ligi 25 600 m 2 2 ning 2/3 maa-alusest parklast ligi 370 parkimiskohaga. Järgneva etapiga valmivad lisaks neli elumaja.

Ettevõte kavatseb alustada viimase etapi ehitustegevusega käesoleval aastal.

Kalaranna Kvartali arendust ei ole oluliselt mõjutanud COVID-19’ga kaasnev pandeemia ega eelmise aasta alguses alanud sõjaline tegevus Ukrainas. Tänaseks on kõik valminud korterid müüdud, välja arvatud üks näidiskorter, mis on sisustatud järgneva arendusetapi tarbeks. Müüki on toetanud turul valitsev nõudlus korterite järele uutes arendustes. Ehitusturuga seonduvad raskused ei ole siiani finantstulemusi mõjutanud – eelneva ehituse lepingu tingimused lepiti kokku enne eelpool mainitud mõjude avaldumist. Ehitajal on esinenud probleeme valmimise tähtaegadest kinnipidamisega, kuid oleme minimeerinud riske küllaldase varuga tähtaegades korterite ostjatele üleandmisel. Ettevõtte tulude kajastamine toimub hetkel, kui on sõlmitud notariaalne asjaõigusleping ning korteri valdus on antud üle ostjale. Seetõttu võib ettevõtte äritegevust pidada tsükliliseks.

Ettevõtte aruandeaasta olulisemad finantssuhtarvud: 31.12.2022 31.12.2021 omakapitali tootlus* 135,0% 216,6% varade tootlus** 47,85% 13,94% lühiajaliste kohustuste kattekordaja*** 5,21 2,02 maksevõime kordaja**** 0,54 0,07 *omakapitali tootlus (%) = aruandeaasta puhaskasum/ keskmine omakapital **varade tootlus (%) = aruandeaasta puhaskasum/ keskmine varade maht ***lühiajaliste kohustuste kattekordaja = käibevara perioodi lõpus/ lühiajalised kohustused perioodi lõpus ****maksevõime kordaja = (käibevara - varud) perioodi lõpus/ lühiajalised kohustused perioodi lõpus

OÜ-l Kalaranna Kvartal on kaks juhatuse liiget, kellele aruandeperioodil ja 2021. aastal tasusid ei makstud. Koosseisulised töötajad OÜ-l Kalaranna Kvartal puuduvad, samuti puudub tegevjuhi

KALARANNA KVARTAL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.