Rohkema info nägemiseks:

NÕMME LEHE KIRJASTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 195; jälgijaid - 1. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta NÕMME LEHE KIRJASTUS kohta arvamuslugu!"

NÕMME LEHE KIRJASTUS OÜ hetkeolukord

Juba 195 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Nõmme Lehe kirjastus OÜ asutati 25.07.2018 2 eraisiku poolt. Ettevõtte põhitegevusalaks on ajalehe Nõmme Leht kirjastamine ja veebiportaali nommeleht.ee pidamine.

2020. majandusaastal ettevõtte äritegvus peatus, ajalehte Nõmme Leht välja ei antud. Majandusaastal ettevõte müügitulu ei teeninud ja aruandeperioodi kahjum oli 94 eurot. Bilansipäeva seisuga on ettevõtte omakapital alla seaduses ettenähtud piirmäära.

Nõmme Lehe kirjastus OÜ-s bilansipäeva seisuga töötajaid ei ole. Ettevõtte juhatus on kaheliikmeline ja juhatuse liikmetele liikmeks olemise eest aruandeperioodil tasu ei arvestatud.

2023. aastal tegevuse jätkamise osas konkreetne otsus puudub.

Juhatuse liige

Allan Kool

Juhatuse liige

Risto Abel

NÕMME LEHE KIRJASTUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.