Rohkema info nägemiseks:

SUURLOOMAKLIINIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 525; jälgijaid - 1. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta SUURLOOMAKLIINIK OÜ kohta arvamuslugu!"

SUURLOOMAKLIINIK OÜ hetkeolukord

Juba 525 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte Suurloomakliinik on loodud 2018 .aastal. Suurloomakliinik OÜ on nii suur kui väikeloomadele suunatud veterinaarteenuseid pakkuv ettevõte Kanepi vallas Põlvamaal. 2021 aastal töötas osaühingus üks loomaarst : Kesk - Kagu - ja Lõuna-Eestis osutab loomaarsti teenust S.

Butlers.

Loomaarstide kutsetöö peaeesmärgiks on loomade tervise ja heaolu kaitse ja inimese tervise kaitsmine läbi toiduohutuse.

2022.aaastal oli Suurloomakliinik OÜ müügitulu 35769 eurot. Suurloomakliinik OÜ müügitulust moodustas 100% müük Eesti Vabariiki.

Osaühingus töötas 2022.aastal 1 töötajat ning äriühingu tööjõukulud olid 2059 eurot.

Suurloomakliinik OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Juhatuse liige

Asti Kuuse

SUURLOOMAKLIINIK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.