Rohkema info nägemiseks:

FINTECH MARKET OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1748; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FINTECH MARKET OÜ kohta arvamuslugu!"

FINTECH MARKET OÜ hetkeolukord

Juba 1748 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusala

Fintech Market OÜ peamiseks tegevussuunaks on finantsteenuste osutamiseks mõeldud tarkvara pilvelahenduse arendamine ja haldamine. Ettevõte pakub platvormi, mis võimaldab krediidiandjatel ja teistel finantsteenuste pakkujatel oma kliente teenindada keskendudes oma põhitegevusele tehnoloogiliste lahenduste loomise asemel ning seeläbi vähendada kulusid. Platvorm on kavandatud paindliku, usaldusväärse ning kasutajasõbralikuna.

Teenust pakutakse tellimuspõhise tarkvara-kui-teenus (SaaS) mudelina, mis hõlmab kliendituge ning pidevaid edasiarendusi.

Platvormi arendus 2022. aasta alguseks oli platvormi põhirakenduse kasutajaliidese visuaalne ja funktsionaalne tõhustamine lõpule viidud. Aasta jooksul arendati mitmeid funktsionaalsusi edasi ning lisati neile täiendusi. Süsteemis võimaldati laenude mahakandmine, oluliselt täiendati ostutaotluste, kaupmeeste ja tagatistega seotud funktsionaalsusi, laiendati refinantseerimise ja restruktureerimise lahendusi ning tootetasude ja -tehingute valikuid. Lisati uus maksegraafiku tüüp (ISDA 30E/360) ning mitmeid teisi toote täiendusi.

Aasta lõpuks said platvormi kõik funktsionaalsused kaetud ka kasutusjuhenditega, mida uuendatakse igapäevaselt.

Samaaegselt on ettevõte stabiilselt kasvatanud platvormil kättesaadavate integratsioonide hulka.

2023. aasta eesmärgiks on lõpetada tagatiste, liisingu ja sõidukite haldamist puudutava funktsionaalsuse täiendused ning laiendada tootevalikut, mis võimaldaks platvormi mugavalt kasutada ka vähemtraditsiooniliste või kombineeritud finantsteenuste jaoks.

Muud tegevused

Lisaks arendustegevustele pöörati suurt tähelepanu müügitegevusele, turundusele ja brändi tuntuse kasvatamisele.

Osaleti mitmetel suhtlus- ja turundusüritustel ning kohtuti finantssektoris tegelevate organisatsioonidega.

Fintech Marketi meeskond koosneb finantstehnoloogia valdkonna spetsialistidest, ettevõte keskendub sarnaselt efektiivsete lahenduste loomisele ka sisemiselt tõhusate tööprotsesside kujundamisele, et hoida tööjõukulud optimaalsetena tagades samal ajal töötajatele head töötingimused. Ettevõttel on kaks kontorit - Tartus ja Tallinnas.

Lühikest aega toimis ka üks väliskontor Serbias, kuid poliitilist ning majanduslikku situatsiooni arvestades otsustati sellest enne 2022. aasta lõppu loobuda ning kontor suleti.

Seoses turundus- ja müügivaldkonna olulisusega lisandusid 2022. aastal mõned uued töökohad ning töötajate arv mõnevõrra kasvas. Ebastabiilne majandussituatsioon ei soodustanud uute kliendisuhete kiiret sõlmimist, mistõttu ettevõte keskendus lisaks ka olemasolevate klientide kasvupotentsiaali tõstmisele ning selleks lisateenuste loomisele. 2023. aastal nende tegevustega jätkatakse, eesmärk on suurendada ka klientide arvu vähemalt kolmandiku võrra.

Finantstulemused

Fintech Market OÜ müügitulu 2022. aastal oli 791 277 eurot näidates 16,5% kasvu võrreldes eelneva majandusaastaga. Samas on tulevikku suunatud strateegiliste ümberkorralduste tõttu tööjõu ning muude tegevuskulude kasv olnud eelnevast majandusaastast proportsionaalselt suurem.

Suurema osa kuludest moodustasid möödunud aastal tööjõu (65%) ning kontorite rentimisega ja haldamisega (10%) seotud kulud. Muudest tegevuskuludest on kõige olulisemad tulenevalt ettevõtte tegevusalast erinevate infotehnoloogia teenustega seotud kulud (7%).

FINTECH MARKET OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.