Rohkema info nägemiseks:

CODEFUNNELS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 399; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CODEFUNNELS OÜ kohta arvamuslugu!"

CODEFUNNELS OÜ hetkeolukord

Juba 399 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ülevaade

Codefunnels OÜ on asutati 28. septembril 2018. Ettevõte on loodud täielikult osanike rahastusel.

Meie missiooniks on aidata ettevõtetel kasvada parimate toimivusturunduse, konversioonide tekstikirjutamise ja lehtri arendamise strateegiate abil.

Seades esikohale andmepõhise ülevaate ja tehes tihedat koostööd oma klientidega, pakume kõrgelt kvalifitseeritud müügivihjeid ja kliente erinevates tööstusharudes, mis on kohandatud iga ainulaadse vajaduse rahuldamiseks ja nende ärieesmärkide saavutamiseks.

Ettevõtte majandusaasta algab 01.01 ja lõpeb 31.12. Ettevõtte raamatupidamine on kooskõlas raamatupidamise seaduses ja Eesti finantsaruandluse standardiga sätestatud nõuete ja aluspõhimõtetega. Ettevõte arvestusvaluuta on euro.

Hinnang 2022 aastale 2022. aasta jääb meie ettevõtte jaoks meelde järjekordse väljakutseterohke aastana. Pandeemia tagajärjed tekitasid jätkuvalt takistusi, kuid jäime oma klientidele vankumatuks.

Terve aasta keskendusime jätkuvalt pikaajalisele planeerimisele ja kohanesime muutuvate oludega. Ülemaailmsed logistika- ja tarneahela häired püsisid, kuid töötasime väsimatult selle nimel, et nendest väljakutsetest hoolimata rahuldataks meie klientide vajadused.

Tulevikku vaadates oleme jätkuvalt optimistlikud ja pühendunud oma kasvu jätkamisele. Oleme kindlad, et meie vastupidavus, kohanemisvõime ja pühendumus klientidele tagavad meie jätkuva edu ka järgmistel aastatel.

CODEFUNNELS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.