Rohkema info nägemiseks:

RAK ELEKTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 683; jälgijaid - 2. Arvustusi - 6; Artikleid 1+ "Kirjuta RAK ELEKTER OÜ kohta arvamuslugu!"

RAK ELEKTER OÜ hetkeolukord

Juba 683 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Rak Elekter Osaühing asutati otoober 2018.a. ning registreeriti 08.10.2018. a. Põhitegevus algas oktoobris 2018. a. Juhatus koosnes 2022.a.

ühest liikmest. Aruandeaastal juhatuse liikmed tasu ei saanud. Tasu maksti juhatuse liikmele töölepingu aluselt tööülesannete täitmise eest.

Töötajaid 2022 aastal oli 1. 2022 aastal olid põhilised tegevusalad tulekahjualarmide, häire- ja valvesignalisatsiooni paigaldus, telekommunikatsioonikaablite ja antennide paigaldus, muude infotehnoloogia- ja arvutialaste tegevused.

Teostati tulekahjuhäiresüsteemide hooldusteenust. 2023 aastal jätkatakse samadel tegevusaladel. Samuti jätkatakse hoolduslepingutest tulenevate kohustuste täitmist. Teenuse osutamisel kasutatakse 2023 aastal oma tööjõudu, vastavalt vajadusele ka alltöövõtjaid.

RAK ELEKTER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.