Rohkema info nägemiseks:

MODERN MOBILITY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1072; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MODERN MOBILITY OÜ kohta arvamuslugu!"

MODERN MOBILITY OÜ hetkeolukord

Juba 1072 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Modern Mobility OÜ arendab välja ning pakub uusi transpordi ja liikuvuse korralduse mudeleid ning liikuvusega seotud tehnoloogiaid.

2022. aasta põhiline tegevus oli seotud Modern Mobility VEDAS nõudluspõhise transporditarkvara arendusega ja nõudluspõhiste transpordi pilootidega. 2021. aastal käivitunud Tartu nõudluspõhine transporditeenuse osutamine jätkus ka 2022. aastal ning jätkub 2023. aastal.

Jätkus 2020. aastal alustatud projekti Green ICT edasiarendus, mille eesmärk on arendada keskkonnasõbralik nõudlusel põhinev mobiilsusplatvorm (VEDAS), mis on integreeritud nutika bussipeatuse võrgustikku. Projekt lahendab transpordikorraldajate ja elanike probleemi hõredalt asustatud piirkondades, kus ühistranspordi ja teenuste kättesaadavus ei ole kooskõlas piirkonna elanike vajadustega ja on süsinikuheitlik. Green ICT projekti abil on võimalik edasi arendada nõudlusest lähtuv transpordiplatvorm ja nutika bussipeatuse prototüüp, võimaldades eksportida mõlemat toodet Skandinaavia turgudele. Projekti rahastatakse EASi poolt Eesti-Norra koostööprogrammi Green ICT raames. Projekt jätkub kuni 2023. aasta esimese kvartalini.

Tallinna Tehnikaülikooli tellimusel arendati välja MaaS XT vahekiht - automatiseeritud ja reisijapõhine ühistranspordi andmevahetuskihi prototüübi arendus.

2023. aasta fookuseks on Modern Mobility nõudluspõhise VEDAS platvormi tutvustamine ja pakkumine nii Eestis kui ka väljaspool, eesmärgiga pakkuda kvaliteetsemat transporditeenust hajaasustatud ja linnaäärsetes piirkondades.

MODERN MOBILITY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.