Rohkema info nägemiseks:

NORD TACTICS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tegevusalaks on relvade müük, hooldus, varustus ning relvade kohandamine klientide individuaalsetele vajadustele, pakkudes samas koolitusi politsei lasketesti ja isikliku koolituse läbimiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Gun Garage'i, kus relvakunst kohtub ekspertkäsitöö täpsusega. Me ei ole lihtsalt pood; me oleme pühakoda entusiastidele ja professionaalidele, kes hindavad tsiviilrelvade võimu, ohutust ja oskust. Meie missiooniks on varustada teid mitte ainult parimate tulirelvadega, vaid ka teadmiste ja väljaõppega nende vastutustundlikuks kasutamiseks.

Meie Kollektsioon

Alates elegantsetest ja uuenduslikest Alien Pistols kuni tugevate ja usaldusväärsete Rifle Ruger AR-556® MPR relvadeni, on meie kataloog koostatud nõudlikule märkijale. Olgu teil turul uus kõrvalrelv nagu SigSauer P320 XCARRY LEGION või otsite haruldust nagu Alien Creator 500 Limited Edition, meil on valik, mis vastab teie vajadustele. Meie sortiment ulatub nugade, päästikute, lisavarustuse ja mitmesuguste kasutatud relvade juurde, tagades, et leiate oma laskmisstiilile ideaalse vastendi.

Padrunid ja Sihtimisseadmed

Täpsus pole midagi ilma õige laskemoona ja sihtimisseadmeteta. Pakume laia valikut kuule ja kassette, mis on mõeldud täpsuseks ja usaldusväärsuseks. Parandage oma sihtimist meie tipptasemel optiliste sihikute ja punatäppsihikutega, mis on konstrueeritud selguse ja kiire sihtmärgi omandamise jaoks.

Ekspert Relvsepa Teenused

Gun Garage'is mõistame, et tulirelv on eluaegne investeering. Seetõttu pakume hooldus- ja restaureerimisteenuseid, et hoida teie relv tipptingimustes. Meie osavad relvsepameistrid on teie teenistuses, et peenhäälestada ja kohandada teie tulirelvi vastavalt teie täpsetele spetsifikatsioonidele.

Koolitus ja Haridus

Pühendumusega relvaohutusele ja vastutustundlikule omamisele pakume põhjalikke laskmiskoolituse kursuseid. Olgu te valmistumas laskmiseksamiks politseiga või otsite isiklikku koolitust, meie kogenud instruktorid on siin, et juhendada teid protsessi igal sammul.

Külastage Meid

Avastage, millist vahet võib teha ekspertiis ja kvaliteet. Külastage meid aadressil Nõlva 9, Tallinn, Eesti või võtke meiega ühendust numbril (+372) 5698 4462 tasuta konsultatsiooni saamiseks. Gun Garage'is ei müü me lihtsalt relvi ja laskemoona; me loome teadlike ja osavate laskurite kogukonda.

Kogege tulirelva omamise tippu Nord Tactics OÜ-ga. Teie meisterlikkuse teekond algab siit.

Kontakt

NORD TACTICS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit M.

Gun Garage on imeline koht, kus saab mitte ainult parimaid relvi, vaid ka tipptasemel teenindust. Hindan nende pühendumust ohutusele ja koolitusele.

- Mart T.

Suurepärane valik relvi ja tarvikuid! Relvasepad on tõelised eksperdid, kes hoiavad mu relva alati tipptingimustes. Olen rahulolev klient.

- Rasmus K.

Kvaliteetsed relvad ja suurepärane teenindus. Relvameistrid on alati abivalmid ja asjatundlikud. Minu lemmik relvapood!

Millised on peamised relvaohutusreeglid mida iga relvaomanik teadma peaks?

Tulirelvade ohutus on vastutustundliku relvaomandi nurgakivi. Õige teadmiste ja praktikatega saab õnnetusi ära hoida, tagades omaniku, nende lähedaste ja avalikkuse ohutuse. Iga relvaomanik, olgu see siis enesekaitseks, spordilaskmiseks või kogumiseks, peab tundma relvaohutuse põhireegleid. Relva omamine toob kaasa olulisi kohustusi. See ei ole ainult relva kasutamise oskus, vaid ka eetiliste ja õiguslike tagajärgede mõistmine relva omamisel. Ohutusreeglite järgimine ei ole valikuline; see on oluline osa teadlikust relvaomanikust olemisest. Käsitse iga relva nagu see oleks laetud Iga relva

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida oma esimest tulirelva?

Oma esimese tulirelva valimine on oluline otsus, mis nõuab hoolikat kaalutlemist ja uurimist. Olgu selleks enesekaitse, spordilaskmine või kollektsioneerimine,
ssb.ee
Oma esimese tulirelva valimine on oluline otsus, mis nõuab hoolikat kaalutlemist ja uurimist. Olgu selleks enesekaitse, spordilaskmine või kollektsioneerimine, õige tulirelv peaks vastama teie konkreetsetele vajadustele, tagades samal ajal ohutuse ja kooskõla seaduslike standarditega. Enne tulirelvade laia turu uurimist on oluline hinnata, miks te relva soovite. Kas otsite relva kodukaitseks, varjatud kandmiseks või lõbusõiduks? Iga eesmärk nõuab erinevaid omadusi ja võimekust. Eestis kaasneb tulirelva omamisega õiguslikke kohustusi. Peate olema teadlik seadustest, mis puudutavad relva

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.