Rohkema info nägemiseks:

LARIX PARTNERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 355; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LARIX PARTNERS OÜ kohta arvamuslugu!"

LARIX PARTNERS OÜ hetkeolukord

Juba 355 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Larix Partners OÜ on asutatud 2018 aastal. Ettevõtte tegevusalaks on valdusfirmade tegevus EMTAK 64201.

2019. aastal omandas Larix Partners OÜ invetseeringu vastu osaluse ettevõtes GTS Group OÜ (registrikood 14433501). Sama aasta lõpuks oli selgunud, et investorit kaasav isik oli investeeringu saamiseks peetud läbirääkimiste käigus esitanud valeandmeid ning Larix Partners OÜ poolt osaluse vastu investeeritud vahendeid ei olnud kasutatud lepingulistel eesmärkidel.

Larix Partners OÜ on oma õiguste kaitseks ja ebaõigetel alustel investeeritud vahendite kättesaamiseks pöördunud kohtusse, kus 2022. aasta lõpu seisuga on menetlus veel pooleli.

2021. ja 2022. aastatel müügitulu ei saadud. Ettevõttel töötajaid ei ole ning juhatuse liikmetele 2021. ja 2022. aastatel tasu ei makstud, samuti ei ole määratud lahkumishüvitisi

LARIX PARTNERS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.