Rohkema info nägemiseks:

VARUOSAMARKET OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Autovaruosad ja autokaubad müük Tartus - Varuosad, tööriistad, akud, rehvid, õlid, autokeemia ja muud kaubad kaupluses saadaval. Varuosad kõikidele markidele !

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie mõistame, et sinu sõiduk on rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on sinu isiksuse avaldus, usaldusväärne kaaslane lugematutel teekondadel ja vahel ka loovuse lõuend.

Alates meie loomisest oleme pühendunud laia valiku autovaruosade, õlide ja määrdeainete, tööriistade, lisavarustuse ja rehvide pakkumisele, et tagada sinu sõiduki sujuv töö ja parim välimus. Olgu sul vaja lihtsat õlivahetust või terviklikku muutust sinu sõidukis, meie tootevalik on koostatud, et rahuldada iga autoomaniku vajadusi.

Meie riiulitel on kõike alates kõrgjõudlusega akudest ja laadijatest kuni professionaalsete puhastusvahenditeni, keretöö kemikaalideni ja stiilsete lisavarustusteni. Tee-ise entusiastidele on meie tööriistade ja universaalsete varuosade sektsioonid aardekirst, mis muudab iga garaažis veedetud tunni produktiivseks.

Kui aastaajad muutuvad, oleme teid katnud meie talvekaupadega, tagades teie ohutuse ja mugavuse olenemata ilmast. Ja neile, kes nõuavad parimat heli- ja valgustustehnoloogiat, muudavad meie stereosüsteemid ja LED-valgustuslahendused teie sõiduki innovatsiooni majakaks.

VARUOSAMARKET OÜ-s ei ole me lihtsalt toodete müüjad; me oleme autode armastajate kogukonna edendajad, kes jagavad meie kirge suurepärasuse vastu. Meie asjatundlik personal on alati valmis sind juhendama läbi meie inventari ja aitama leida täpselt seda, mida vajad. Lisaks, meie regulaarsete eripakkumiste ja kampaaniate abil võid olla kindel, et saad oma raha eest parima väärtuse.

Liitu meie pühendumusega hoida sinu sõiduk tipptasemel. Uuri meie veebipoodi või külasta meid kaupluses personaalseks kogemuseks. Sinu täiuslik sõit ootab ja teekond algab VARUOSAMARKET OÜ-st.

Tutvu meie tootevalikuga!

Vaata rohkem

VARUOSAMARKET OÜ kontaktid

VARUOSAMARKET OÜ tegevusaruanne 2022

VaruosaMarket OÜ on varuosade, tööriistade ja tarvikute müüja sõiduautodele ja kaubikutele, teostab autoremonti ja -hooldust. Selleks on VaruosaMarket OÜ-l Tartus asukohaga Riia 138 kauplus, ladu ning autoremonditöökoda. VaruosaMarket OÜ-l on ka veebipood, kust leiavad kliendid ka mujalt Eestist ning piiri tagant vajaliku, mis kiirelt kätte toimetatakse. VaruosaMarket OÜ alustas tegevust 29.10.2018 aastal. Ettevõtte juhatusse kuulub kolm liiget: Martin Zukker, Rain London ja Stenar Sarapuu. Aruandeaastal saadi müügitulu 1 049 773 (2021; 930 229) eurot ning majandusaasta lõppes 263 870

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et teie sõiduk vajab uusi rehve

Regulaarsed rehvikontrollid on hädavajalikud sõiduki ohutuse ja jõudluse säilitamiseks. Rehvid on ainus kontaktipunkt teie sõiduki ja tee vahel, muutes nende se
ssb.ee
Regulaarsed rehvikontrollid on hädavajalikud sõiduki ohutuse ja jõudluse säilitamiseks. Rehvid on ainus kontaktipunkt teie sõiduki ja tee vahel, muutes nende seisukorra teie sõidukogemuse jaoks ülioluliseks. Rehvidel on piiratud eluiga ja nende seisukord võib aja jooksul halveneda, isegi minimaalse kasutamise korral. Sõiduharjumused, kliima, teeolud ja hooldustavad mõjutavad kõik seda, kui kaua teie rehvid kestavad. Märk 1: Mustrisügavus on alla seadusliku piiri Teie rehvide muster on oluline, et tagada vajalik haarduvus teel, eriti märgades tingimustes. Mustrisügavuse mõõtmiseks võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.