Rohkema info nägemiseks:

MULGI MAALER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme teie usaldusväärne partner sise- ja välisviimistluse maailmas. Meie mitmekülgsete teenuste hulka kuuluvad isolatsiooniplaatide paigaldus, õhekrohvissüsteemid, miksotsemendi paigaldus, tapetseerimine, lauskrohvimine, lauspahteldamine ning üldine viimistlus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Iga kodu ja äri vajab oma isikupära ning kaunist viimistlust, mis peegeldaks omaniku unikaalset stiili ja maitset. Selleks oleme meie, usaldusväärne partner sise- ja välisviimistluse valdkonnas, pakkudes mitmekülgseid teenuseid, mis tagavad just Teie soovidele vastava täiusliku tulemuse.

Meie teenused

Meie teenuste hulka kuuluvad mitmed olulised aspektid, mis aitavad luua hubasust, kauneid pindu ning vastupidavat viimistlust. Isolatsiooniplaatide paigaldus tagab mitte ainult energiatõhususe, vaid ka heliisolatsiooni, luues rahu ja mugavuse igasse ruumi. Õhekrohvissüsteemid võimaldavad saavutada silmapaistvat viimistlust nii sisetingimustes kui ka välitingimustes.

Miksotsemendi paigaldus on meie kirg, mis võimaldab luua erinevaid tekstuurilisi ja visuaalseid efekte, tuues esile ruumi iseloomu. Samuti pakume professionaalset tapetseerimist, mis lisab interjöörile pehmust ja stiili. Meie lauskrohvimise ja lauspahteldamise teenused tagavad sujuva ja veatu pinna, mis on aluseks igasugusele viimistlusele.

Üldine viimistlus on meie meeskonna südameasi. Oleme pühendunud kvaliteedile, professionaalsusele ning Teie visioonile vastavatele tulemustele. Meie kogenud meeskond kasutab parimaid tehnikaid ja materjale, et tagada igale projektile vastupidavus ja silmapaistvus.

Miks valida meid?

Kui otsite partnerit, kes mõistab viimistluse olulisust ning suudab realiseerida Teie ideid ja unistusi, siis oleme valmis teie usaldusväärseks abiks. Meie pühendumus kvaliteedile ja täpsusele on meie visiitkaardiks ning meie eesmärk on ületada Teie ootused igas projekti etapis.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

MULGI MAALER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Eve I.

Alguses oli väike segadus, aga meeskond reageeris kiirelt ja leidis lahenduse. Lõpptulemus ületas ootusi!

- Kaur P.

Tunnen end kui uue kodus! Lauskrohvimine andis seintele nii sileda pinna. Suur aitäh meeskonnale!

- Liis T.

Tööde teostamise ajal tekkis väike takistus, kuid meeskond suutis selle professionaalselt ületada. Tänud kvaliteetse viimistluse eest!

Kuidas luua unikaalne välisilme õhekrohvisüsteemi abil?

Välisfassaad on esimene asi, mida me märkame hoone juures ning see on justkui visiitkaart, mis räägib loo sellest, mis peitub selle seinte taga. Üks võimas viis luua unikaalne ja silmapaistev välimus on kasutada õhekrohvisüsteemi. See mitmekülgne ja stiilne viimistlusmeetod pakub võimalust tuua esile hoone iseloom ning anda sellele eriline puudutus. Mis on õhekrohvissüsteem? Õhekrohvissüsteem on kaasaegne viimistluslahendus, mis võimaldab lisada hoonele mitmesuguseid tekstuure ja värve. See koosneb spetsiaalsetest krohvimaterjalidest, mis kantakse hoone pinnale õhukese kihina. Selle

Dropdown

kõik artiklid

Milline on lauspahteldamise roll viimistluses?

Kui tegemist on viimistlustöödega, siis üks olulisemaid etappe on lauspahteldamine. Kuigi see võib tunduda lihtsana, mängib lauspahteldamine tegelikult olulist
ssb.ee
Kui tegemist on viimistlustöödega, siis üks olulisemaid etappe on lauspahteldamine. Kuigi see võib tunduda lihtsana, mängib lauspahteldamine tegelikult olulist rolli pinna lõpliku välimuse ja vastupidavuse kujundamisel. Selle taga peituv täpsus ja oskus aitavad saavutada sileda, veatu ning vastupidava viimistluse, millel on pikk eluiga. Mis on lauspahteldamine? Lauspahteldamine on protsess, kus pindu kaetakse õhukese pahtlikihiga, et saavutada sile ja ühtlane pinnastruktuur. Seda meetodit kasutatakse erinevate pindade ettevalmistamisel enne värvimist, tapeetimist või muud viimistlustööd.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.