Rohkema info nägemiseks:

MEKO METALL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1014; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MEKO METALL OÜ kohta arvamuslugu!"

MEKO METALL OÜ hetkeolukord

Juba 1014 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Andres Kooser (27.02.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

1. Üldinfo

OÜ Meko Metall on asutatud 19.novembril 2018.a. Ettevõttel on kaks omaniku, kes on ka juhatuse liikmed. Osakapitali suurus 2500 eurot, mis on omanike poolt sissemaksmata.

Ettevõtte põhitegevusalaks on metallkonstruktsioonide ja metallist toodete valmistamine ja paigaldamine. Valmistatakse metallpiirdeid, kergkonstruktsioone, mööblit ja muud lähtuvalt tellija soovidest. Ettevõtte pakub projekteerimist, tootmist ja paigaldust erinevatele metallkonstruktsioonidele nii avalikku ruumi kui ka kommerts- ja tööstusvaldkonnas opereerivatele ettevõtetele üle Eesti.

Tegevuskoht asub Järvamaal Türi linnas. Tootmispind on renditud. Ettevõte omab tööde teostamiseks vajalikekaasaegseid töövahendeid ja seadmeid 2. Aruandeaasta olulisemad sündmused

Ettevõtte tegevuse eesmärgiks on pakkuda klientidele paindlikke, kiireid ja innovatiivseid lahendusi metallitööde valdkonnas. Teostati erinevaid tellimustöid alates joonistest kuni paigalduseni välja. Kasutatakse külmvaltsitud musta metalli, mis on pulbervärvitud ja ka roostevabast torust piirdeposte, käsipuid, trosse. Tehakse koostööd metallimaterjalide müüjatega nii Eestis kui ka välisettevõtetega.

Aruandeaasta kogu müügitulu teeniti Eestis ja kokku saadi tulu 165,8 tuhat eurot, mis on 28% enam, kui varasemal aastal. Majandustegevuse tulemuseks kujunes 25,1 tuhat eurot kasumit.

Põhivaradesse investeeriti kokku 29,2 tuhat eurot.

Aruandeperioodil oli osaühingul kolm töötajat. Tööjõukulud kokku 36,2 tuhat eurot.

Ettevõttel on loodud oma koduleht, millelt leiab valmistatud tootenäidiseid ja tellimiseks vajalikud kontaktid.

3. Tegevusplaanid ja -suunad järgnevaks perioodiks

OÜ Meko Metalli tegevuse eesmärgiks olla usaldusväärne partner oma klientidele ja pakkuda kvaliteetset teenust. Ettevõte on uute mõtetega ja arenev tootmisettevõte, mis pakub tulevikus klientidele suuremas valikus uusi ja vastupidavaid metalltooteid. Planeeritakse laiendada tootmist ja suurendada töömahtusi. Kavandatu elluviimiseks taotletakse toetus tootmishoone kaasajastamiseks, mille tarbeks on soetatud kinnistu ja alustatud on projekteerimistöödega.

Osaühing Meko Metall on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

MEKO METALL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.