Rohkema info nägemiseks:

ZEETRANCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 221; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ZEETRANCE OÜ kohta arvamuslugu!"

ZEETRANCE OÜ hetkeolukord

Juba 221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte Zeetrance OÜ on asutatud 26.11.2018.

Ettevõtte põhitegevuseks on tarkvara arendamine raudteede ja transpordilogistika vallas (transpordi asukoht ja selle ekspluatatsiooninäitajate arvestus). Konkreetsemalt: transpordilogistika, vagunid, konteinerid ja veoautod.

Tarkvara töötasid ettevõtte spetsialistid algusest lõpuni ise välja, nagu ka kõik raudteetranspordi arvestamise algoritmid ning muu informatsioonilise ja tehnilise osa.

Eraldi märkimist vajab COVID-19 mõju ettevõtte arenguplaanidele, sest see on meie arengusse märkimisväärseid korrektiive teinud. Just pandeemia tõttu on 2,5 aastaks edasi lükkunud lepingute sõlmimine paljude potentsiaalsete tellijatega. Alates 24.02.2022 on oma mõju avaldanud ka EL-i sanktsioonid Venemaa ja Valgevene ettevõtete vastu. Meil tuli loobuda koostööst kõigi nende riikide ettevõtetega.

Konkurents on meie tegevussfääris suur, kuid oleme kinnitanud kanda Kesk-Aasia turul sellistes riikides nagu Kasahstan, Usbekistan ja

Kõrgõzstan.

2022. majandusaasta müügitulu moodustas 1 053 426 eurot

OÜ Zeetrance lõpetas majandusaasta 1 004 749 euro suuruse ärikasumiga.

Ettevõttes töötas keskmiselt 2 töötajat. Tööjõukulud moodustasid kokku 32 367 eurot.

Ettevõtte tegevus ei ole hooajaline ega tsükliline ning tegevusega ei kaasne keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

ZEETRANCE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.