Rohkema info nägemiseks:

STRANDEST GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume erinevaid puitkarkasshoonete, saunade ning vannitubade ehitustöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Strandest Grupp OÜ maailma, kus me muudame puidu ja meisterlikkuse olemuse ruumideks, mida hindate. Jättes kivi kivi peale pööramata, oleme spetsialiseerunud puitkarkass ehitiste (puitkarkasshoonete) ehitamisele, eritellimusel saunade valmistamisele ja vannitubade kujundamisele, mis kiirgavad mugavust ja stiili.

Meie teekond algas visiooniga silma paista Eesti ehitusturul, pakkudes erakordset kvaliteeti ja teenust. Oleme uhked oma võime üle luua struktuure, mis ei ole lihtsalt hooned, vaid kodud, mis on täis soojust ja mälestusi. Alates lihtsast ühekorruselisest elamust kuni kahekorruselise hoone keerukuseni, meie ekspertiis seisneb teie visiooni elluviimises.

Meie teenused ulatuvad ka koduseinte vahelt välja. Ehitame väliste rajatisi, mis parandavad teie elukogemust - olgu selleks garaažid teie sõidukitele, aiamajad teie rohenäppudele, väliköögid teie kulinaarsetele seiklustele või fantaasiaküllased laste mängumajad, mis sütitavad kujutlusvõimet. Meie oskuste hulka kuulub ka vastupidavate ja stiilsete puukuuride loomine, tagades, et teie väline ruum on sama funktsionaalne kui ilus.

Meie pakkumiste südames on ehtne Eesti saunakogemus. Ehitame nii väli- kui sise-saunu, tagades, et iga detail vastab autentsele saunakultuurile. Meie vannitoaehitusteenused on kõikehõlmavad, hõlmates kõike alates hüdroisolatsioonist ja plaatimisest kuni põrandakütte torude paigaldamiseni, tagades lõõgastumise pühapaiga.

Meie pühendumus tipptasemele ei lõpe siin. Pakume põhjalikke renoveerimisteenuseid korteritele, majadele ja muudele hoonetele. Meie oskuslik meeskond tegeleb lammutamise, krohvimise, maalimise, põrandate paigaldamise ja kõigi üldiste ehitusvajadustega täpsuse ja hoolega. Samuti oleme spetsialiseerunud köögimööbli, kappide ja erinevate muude mööblikomplektide, sealhulgas eritellimusel valmistatud kappide paigaldamisele.

Keskendudes saunadele, vannitubadele, puitkarkassitöödele ja muule, oleme pühendunud teile sujuva ehituskogemuse pakkumisele. Meie praktiline lähenemine tagab, et iga meie ettevõetud projekt on meie meisterlikkuse ja teie unistuste tunnistus. Võtke meiega ühendust ja ehitame koos tulevikku.

Strandest Grupp OÜ - koht, kus teie ehitusvajadused rahuldatakse aususe, innovatsiooni ja suurima tähelepanelikkusega.

Kontakt

STRANDEST GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Täiuslik teenindus ja imeilus töö!

- Marko P.

Suurepärane meeskond, ületasid kõik ootused!

- Kristiina S.

Professionaalne ja sõbralik teenindus. Soovitan kõigile!

Miks valida puitkarkassiga maja kasuks?

Puitkarkassmajad on olnud sajandeid elamuarkitektuuri lahutamatu osa, pakkudes ainulaadset ilu, tugevust ja jätkusuutlikkust. Eestis, kus looduslike materjalide ja käsitööoskuste hindamine on sügav, on puitkarkassmajad rohkem kui lihtsalt struktuurid; need on eluviisi tunnistajad, mis on harmoonias keskkonnaga. Puitkarkassi ehitus hõlmab tugeva skeleti loomist tahkest puidust või insenertehnilistest puittoodetest. See raamistik tagab kodu struktuurilise terviklikkuse, mille külge kinnitatakse teised elemendid nagu seinad, põrandad ja katused. Puidu loomulik ilu on ajatu ja selle mitmekülgsus

Dropdown

kõik artiklid

Milline näeb välja sauna ehitamise protsess?

Kujutage ette isiklikku pelgupaika, kus saate lõõgastuda, end taaselustada ja värskendada nii keha kui vaimu. Isikupärastatud saunad pakuvad rätsepatööna valmin
ssb.ee
Kujutage ette isiklikku pelgupaika, kus saate lõõgastuda, end taaselustada ja värskendada nii keha kui vaimu. Isikupärastatud saunad pakuvad rätsepatööna valminud terviseelamust, pakkudes arvukalt tervise eeliseid nagu vereringe parandamine, detoksikatsioon ja stressi leevendamine. Need võivad samuti tõsta teie kodu väärtust ja pakkuda ainulaadset esteetilist naudingut. Isikupärastatud sauna ehitamine nõuab võtmetähtsusega komponentide mõistmist: struktuur, soojusisolatsioon, kütmine ja ventilatsioon. Iga element mängib olulist rolli efektiivse ja ohutu sauna kogemuse loomisel. Oma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.