Rohkema info nägemiseks:

PRESTIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teie usaldusväärne partner pinnasetööde, kallurveoteenuste ja kergteede ehituse valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit pinnasetööde, kallurveoteenuste ja kergteede ehituse valdkonnas, siis olete jõudnud õigesse kohta. PRESTIN on professionaalne meeskond, mis pakub täpsust, usaldusväärsust ja konkurentsivõimelisi hindu, tagades teie ehitusprojektide sujuva kulgemise.

PRESTIN võtab enda kanda pinnase transpordi ja pinnasetööde teostamise, tagades, et teie projekt saaks alustatud õigel jalul. Meie kogenud meeskond omab vajalikku ekspertiisi ja kasutab tipptasemel tehnoloogiat, et tagada kiire ja efektiivne pinnasetööde lahendus. Kui vajate usaldusväärset ja efektiivset kallurveoteenust, võite kindel olla, et PRESTIN pakub parimat lahendust. Meie transpordivahendid on varustatud tipptasemel tehnoloogiaga, mis võimaldab meil täita erinevaid vedusid vastavalt teie vajadustele.

PRESTIN on teie kõige usaldusväärsem partner ka kergteede ehituse valdkonnas. Meie professionaalne meeskond omab kogemusi erinevate teede ehitamisel ning pakub lahendusi, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Teie teede ehitamine on meie kätes turvaline ja tõhus protsess. Lisaks teenustele pakume ka kvaliteetseid puiestematerjale, mis vastavad teie ehitusprojekti vajadustele. Meie lai valik tagab, et leiate alati parima lahenduse oma projektile.

Oleme pühendunud mitte ainult pakkuma tipptasemel teenuseid, vaid ka looma pikaajalisi ja vastastikku kasulikke suhteid meie klientidega. Meie eesmärk on teha teie ehitusprojektid mitte ainult lihtsaks, vaid ka edukaks.

Kasutame kaasaegseid lahendusi, mis tagavad efektiivsuse ja täpsuse. Meie professionaalne meeskond omab aastatepikkust kogemust ehitusvaldkonnas. Pakume teenuseid, mis vastavad kõrgetele standarditele, kuid on samas taskukohased.

Kui soovite teha oma ehitusprojektid lihtsaks ja tõhusaks, võtke meiega ühendust. Oleme valmis pakkuma teile parimaid lahendusi vastavalt teie vajadustele. Koos PRESTIN-iga jõuame alati kvaliteetse tulemuseni.

Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage, kuidas saame teie projekti edukalt toetada.

Kontakt:

+372 551 5047

PRESTIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andres

Konkurentsivõimelised hinnad koos suurepärase teenindusega.

- Karin

Kiired ja täpsed kallur- ja veoteenused. Olen rahul!

- Priit

uurepärane klienditeenindus ja usaldusväärsed lahendused.

PRESTIN OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Prestin on ettevõte, mis alustas oma tegevust 2018. aastal. Sellest ajast alates on nad pühendunud veoteenuste pakkumisele ehitusfirmadele, mis on nende peamine tegevusala. OÜ Prestin on spetsialiseerunud ehitusmaterjalide veole, mis on oluline osa ehitussektoris. Nad on oluline lüli ehitusprotsessis, tagades, et vajalikud materjalid jõuavad õigeaegselt ehitusplatsile.2022. aastal töötas ettevõttes kaks töötajat. See näitab, et OÜ Prestin on suutnud säilitada stabiilse tööjõu, mis on oluline ettevõtte jätkusuutlikkuse seisukohast. Töötajate arv on oluline näitaja, mis aitab mõista ettevõtte

Dropdown

kõik artiklid

Puistematerjalide müük - kuidas valida õige tarnija ja saada parimat hinda

Puistematerjalid on oluline osa paljude ehitusprojektide jaoks ning õige tarnija valimine võib olla võti nende projekti edukuse tagamiseks. Siin on mõned nõuand
ssb.ee
Puistematerjalid on oluline osa paljude ehitusprojektide jaoks ning õige tarnija valimine võib olla võti nende projekti edukuse tagamiseks. Siin on mõned nõuanded, kuidas valida õige puistematerjalide tarnija ja saada parimat hinda. Esimene samm on uurida tarnijate valikut. Internetist saab leida palju erinevaid tarnijaid, kes pakuvad erinevaid materjale. Samuti on võimalik saada soovitusi teistelt ehitusettevõtetelt ja kohalikelt kogukondadelt. Teine samm on küsida hinnapakkumisi erinevatelt tarnijatelt. Oluline on võrrelda hindu ja tagada, et kõik hinnapakkumised sisaldaksid täielikku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.