Rohkema info nägemiseks:

AUVE TECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5546; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AUVE TECH OÜ kohta arvamuslugu!"

AUVE TECH OÜ hetkeolukord

Juba 5546 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Auve Tech OÜ asutati 2019 aastal.

Auve Techi põhiliseks tegevusvaldkondadeks on infotehnoloogia- ja tootearendus. Ettevõtte on keskendunud autonoomsete sõidukite- ja tarkvara arendamisele ning autonoomse transpordilahenduse teenuse pakkumisele.

2022 aasta oli ettevõtte jaoks peamiselt tegemist arendusaastaga, kus arendati välja uue generatsiooni autonoomne sõiduk. Uue toote, MiCa, väljatöötamisel lähtuti seadustest tulenevatest nõuetest, eelnevate toodete avastatud puudustest ja turvariskidest, samuti võimaldab uus toode alustada seeriatootmisega. Väljaarendatud toodet on ettevõttel plaanis järgnevatel aastatel pakkuda nii müügiks kui ka renditeenusena ning samas võttes osa erinevatest innovatsiooni projektidest üle Euroopa, jätkates pidevat arengut ja toote täiustamist.

Mainitud projektid ja teenuse pakkumine on olulised Auve Techile kogemuste, klientide ja ülevaate saamiseks, 2023 ja 2024 aastal soovitakse keskenduda tootmisvõimsuse ja müügikäibe suurendamisele ning sisenemiseks uutele turgudele, Jaapanis, Lähis-Ida maades ja USA-s.

Eesmärgiks on toote müügi ja renditeenusega teenida müügitulu, millega katta tulevased arendused. 2022 aastal sõlmiti koostöökokkulepe

Jaapani ettevõttega, mille põhjal saab prognoosida järgnevate aastate potentsiaalset müügikäivet.

Eesmärk on lühiperspektiivis töötada välja töökindel terviklahendus, mis hõlmab isejuhtivaid sõidukeid ja seda ümbritsevat infrastruktuuri (teleopereerimise ja tellimissüsteemide arendus), pakkudes seda suurematel kinnistel aladel ning ka madala liiklustihedusega linnaruumides.

2022 aastal rakendati ettevõtte tooteid põhiliselt Eestis ja aasta lõpust alates ka Soomes. Uutele turgudele siseneti Tšehhis, Belgias, Hollandis,

Lähis-Ida maades ja Norras, kus pakuti toodet renditeenusena erinevates projektides.

2022 aasta müügitulu oli 204 957 ( 2021 aastal 270 785 ) eurot. Töötajad oli aasta lõpuks 55, töötasu arvestati 1 936 386 (2021 aastal 1 219 469 ) eurot.

Auve Tech OÜ omakapital on negatiivne summas 3 703 230 eurot, uue toote arendustegevuse ning uutele turgudele sisenemise tõttu.

Juhatuse liikmetele ei ole ette nähtud soodustusi. Juhatuse liikmete lahkumise ja tagasikutsumise tasusid ei ole ette nähtud.

Firmal ei ole olnud ega loodetavasti ei ilmne riske valuutakursside ja intressimäärade muutustega seonduvalt.

Peamisteks finantssuhtarvudeks majandusaasta kohta oleks: 2022.a. 2021.a.

Maksevõime kordaja: 0,45 0,78

ROA: -37,92 -1,19

ROE: -1,02 -26,85

Saadud andmete valemid:

Maksevõime kordaja = (käibevarad - varud) / lühiajalised kohustised

Maksevõime kordaja näitab, kui palju üeltavad likviidsed varad lühiajalisi kohustisi ehk võimet tasuda lühiajalisi kohustisi. ROA = puhaskasum/ varad

ROE = puhaskasum/ omakapital

AUVE TECH OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.