Rohkema info nägemiseks:

HEA PUHASTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 450; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HEA PUHASTUS OÜ kohta arvamuslugu!"

HEA PUHASTUS OÜ hetkeolukord

Juba 450 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Meile meeldib koristada! Kui Sulle nii väga mitte või eelistaksid oma aega mujale investeerida, kutsu meie professionaalsed puhastusteenindajad appi. Pakume koristamise teenust nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. Meie teenindajad on läbinud ametialase väljaõppe ning me kasutame vaid professionaalseid koristustarvikuid.

Millest alustada? Et küsimus puhtusest võib olla erinevalt tajutud, alustame esimese sammuna kliendi soovide ja eesmärkide kaardistamisest – millist teenust täpselt vajatakse? Kui tihti on koristusteenust vaja? Millised aspektid on kliendi jaoks puhtuse saavutamisel kõige olulisemad?

Need ja teised küsimused leiavad vastuse esmakohtumise käigus ning seejärel võid oma äripinna või kodu juba meie kätesse usaldada. Meie kireks on puhtad pinnad ja rõõmsad inimesed.

Meid iseloomustab: (cid:127) Professionaalsus (cid:127) Täpsus (cid:127) Puhastusainete kvaliteet (cid:127) Usaldusväärne personal

Koostöös puhastusaineid müüvate ettevõtetega kasutame professionaalseid koristustarvikuid, töövahendeid ja puhastusaineid. Pakume teenust

Tallinnas ja Harjumaal.

Meie teenus on kaetud vastutuskindlustusega.

HEA PUHASTUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.