Rohkema info nägemiseks:

JOOSEPI TALU OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud värskete ja maitsvate marjade ning köögiviljade kasvatamisele Põlvamaal, pakkudesaianduslikke teenuseid nagu marjaaia rajamine ja multšimasina rent.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus Põlvamaa päikese soojus kohtub viljaka mullaga, et luua midagi tõeliselt erilist. Joosepi Talus ei ole me lihtsalt põllumehed; me oleme traditsiooni hoidjad, mis ulatub peaaegu kahe aastakümne taha, harides maad, et tuua teieni värskeimad ja maitsvaimad marjad ning köögiviljad.

Meie teekond algas lihtsast, kuid sügavast armastusest maa ja selle viljade vastu. Täna oleme uhked, et harime ligikaudu 40 hektarit lopsakaid maasikapõlde, kõrvuti teiste kultuuridega nagu vaarikad, herned, tomatid, kurgid, till, petersell, sibulad, küüslauk ja kartulid. Meie pühendumus kvaliteedile ja maitsele on ilmne igas korjatud marjas ja iga saagikoristatud köögiviljas.

Meie teenused

  • Marjaaia rajamine: Pakume teenuseid, et aidata teil rajada oma maasikapeenrad, sealhulgas plastikust multši paigaldamine ja tilkkastmissüsteemide seadistamine, võimalusega lisada multšimisprotsessi käigus graanulväetist.
  • Plastikust multšimasina rent: Meie lihtsasti kasutatav multšimasin on rentimiseks saadaval, koos erinevate lisatarvikutega nagu peenrakile, tilkkastmisvoolikud ja graanulväetis.
  • Maasika- ja vaarikataimede müük: Pakume laia valikut maasika- ja vaarikataimi, mis on valmis esimesel aastal vilja kandma. Uurige meie sortide valikut ja leidke oma aeda või äriliseks ettevõtmiseks sobivaim.

Värskete marjade müük

Suvehooajal võib Joosepi Talu maasikaid leida Tallinna Keskturult ja Balti Jaama Turult. Kokkuleppel on võimalik marju otse meie talust ka osta. Suuremate tellimuste puhul edasimüüjatele ja ettevõtetele lepitakse tingimused kokku eraldi. Olenevalt hooajast pakume ka vaarikaid ja erinevaid köögivilju.

Huvitatud meie toodangu edasimüüjaks saamisest? Võtke meiega ühendust numbril +372 5687 3390 või info@joosepitalu.ee, et arutada võimalusi.

Oleme Ahjas, Põlvamaal asuv pereettevõte, mis on pühendunud marjade ja köögiviljade kasvatamisele nii avamaal kui ka kaitsetunnelites. Meie koostöö juhtivate Hollandi aiandusfirmadega tagab, et toome oma põldudele ja teistele kasvatajatele ainult parimad taimed.

Joosepi Talus usume jätkusuutlikku põllumajandusse, kogukonna toetamisse ja lihtsasse rõõmu, et tuua looduse parimad palad teie lauale. Liituge meiega, et tähistada meie töö vilju, kus iga amps on meie pühendumuse tunnistus tipptasemele.

Kontakt

JOOSEPI TALU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Alati värske ja maitsev saak!

- Liis L.

Tõeline kvaliteet ja südamega kasvatatud.

- Toomas S.

Joosepi Talu marjad on suve parim osa!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millist maasikasorti valida ning mille järgi otsus langetada?

Maasikaid on mitmesuguseid sorte, millest igaühel on oma omaduste komplekt. Erinevuste teadmine on oluline parima tüübi valimiseks teie vajadustele. Need sordid toodavad aastas ühe suure saagi, tavaliselt juunis. Nad on tuntud oma suurte, maitsvate marjade poolest ja on ideaalsed neile, kes soovivad korraga koristada märkimisväärse koguse. Pidevalt kandvad maasikad pakuvad kasvuperioodi jooksul mitu väiksemat saaki. Need on täiuslikud aednikele, kes eelistavad pikema perioodi vältel pidevat maasikate saadavust. Päevaneutraalsed taimed ei ole tundlikud päevavalguse pikkuse suhtes ja suudavad

Dropdown

kõik artiklid

Millised on kohaliku toodangu eelised Teie tervisele?

Kohalik toodang viitab puu- ja köögiviljadele ning teistele toiduainetele, mis on kasvatatud ja koristatud teatud raadiuses sellest kohast, kus neid müüakse. Se
ssb.ee
Kohalik toodang viitab puu- ja köögiviljadele ning teistele toiduainetele, mis on kasvatatud ja koristatud teatud raadiuses sellest kohast, kus neid müüakse. See lähedus tagab, et toit tuuakse turule kiiresti pärast koristamist, säilitades selle värskuse ja toiteväärtuse. Farmist-lauale liikumine rõhutab põllumeeste, kokkade ja tarbijate vahelist seost. See propageerib kohalikult hangitud toidu tarbimist, et toetada kogukonna tervist ja kohalikku majandust, vähendades samal ajal keskkonnamõju. Kohaliku toodangu toitainelised eelised Kohalik toodang korjatakse sageli tipptasemel

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.