Rohkema info nägemiseks:

NEWRISE GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 258; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NEWRISE GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

NEWRISE GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 258 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Newrise Grupp OÜ alustas aktiivset tegevust 2019. aasta maikuust.

Põhitegevuseks on teede suve-ja talvehooldus. Ettevõte pakub teehooldust teostavatele suurfirmadele ja kohalikele omavalitsustele alltöövõttu teeäärte niitmise, teede harjamise ja talvel lumetõrje töödel.

Ettevõttel on selleks olemas sobiv masinapark, mida on igal aastal uuendatud ja täiendatud.

2022 aastal investeeriti põhivahenditesse 178 307 €. 2022 aasta kasumist ja vajadusel oma- või laenuvahendite kaasamisel tuleb investeeringute taset hoida või kasvatada. See tagab konkurentsivõime turul ja annab võimaluse hoida kokku kallinevate ressursside, eriti kütuse ja kulumaterjalid osas.

Newrise Grupp OÜ 2022. aasta käive kokku oli 921 047 eurot. Kasv võrreldes eelmise aastaga oli 3 kordne. Põhilise osa kasvust andis suve ja talvehooldus Rae vallale. Samuti oli oluline osa teeäärte niitmisel Raasiku, Anija ja Rapla vallas. Jätkuvalt annab kevadperioodil käibele lisa teede harjamine.

2023. aastal tulevad välja mitmed kohalike omavalitsuste suve ja talvehoolduse hanked. Suurematel hangetel on plaanis osaleda koos suurte teehooldusfirmadega ja kasvatada mahtusid nendega koostöös, tagades aastaringse stabiilsema sissetuleku. Valmisoleku tagamiseks talveperioodil on mõistlik kasutada hooajalist tööjõudu, mis tagab kiire reageerimise ja kvaliteetse töö.

NEWRISE GRUPP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.