Rohkema info nägemiseks:

BOB W TECHNOLOGIES ESTONIA OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2009; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BOB W TECHNOLOGIES kohta arvamuslugu!"

BOB W TECHNOLOGIES ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 2009 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 96 korda.

Tegevusaruanne 2022

Bob W Technologies Estonia OÜ on erakapitalil põhinev ettevõte, mis osutab majutusteenust. Pikaajalisele rendile võetakse korterite blokid või terve hoone, mis sisustatakse autentse ja kohaliku disaini kontseptsioonist lähtuvalt. Korterid renditakse välja ühekaupa lühiajaliselt, millel on hotelli sarnased lisandväärtused ning teenused.

Esimene investeering korteritesse tehti 2019.aastal aadressil Telliskivi 49, Tallinn. Lähituleviku investeeringud on fokusseeritud uute korterite lansseerimisse, peakontorisse töötajate värbamisse ning tehnilisse arendusse.

Ettevõtte äritegevusele avalduvad igal aastal hooajalised mõjud, mis on tüüpilised puhkusereiside sektorile. Ettevõtte eesmärk on neid mõjusid leevendada, müües oma teenuseid nii puhke- kui äriklientidele.

Võrreldes 2021. aastaga vähenes 2022. aasta Covid-19 viirsue mõju äritegevusele. Antud mõju asendus Ukraina sõja ja infratsiooni kasvuga. Ukraina sõja tõttu ei saanud Venemaa turistid Eestisse reisida. Antud turistid asendusid õnneks Eesti ja teiste riikide turistidega.

Pealegi mõjutab ettevõtte majandustulemusi tõenäoliselt üldine majandustsükkel. Sellest hoolimata tunneb ettevõte end võimalike majanduslanguste jaoks hästi varustatuna, kuna tegutseb uute kinnisvara kasutuselevõtmise suhtes rahaliselt ettevaatlikult rakendades hinnapoliitikat, mis eelarvepiirangute ajal on äriklientidele tõenäoliselt väga atraktiivne.

Bob W Technologies Estonia OÜ ei ole oluliselt mõjutatud välisvaluutade kursside või intressimäärade muutustest. .

Aktsiakapital seisuga 31.12.2022 on 3000 eurot.

2022 aatal oli ettevõttes 36 töötajat, kelle tööjõukulud olid 1 675 043 eur.

Juhatuse liikmeid 2022.aastal palgal ei olnud. Osaühingu juhatus on kahe-liikmeline. 2023.aastal jätkab ettevõte oma tegevusega samas valdkonnas.

BOB W TECHNOLOGIES ESTONIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.