Rohkema info nägemiseks:

FOXTROT UNIFORM CAPITAL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3972; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FOXTROT UNIFORM CAPITAL kohta arvamuslugu!"

FOXTROT UNIFORM CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 3972 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Foxtrot Uniform Capital OÜ põhitegevuseks on nikotiinipatjade ja tubaka alternatiivtoodete hulgimüük. Foxtrot Uniform Capital OÜ tooted on orienteeritud peamiselt Baltikumi turule, kui ka teistele eksportturgudele.

2022. aastal oli Foxtrot Uniform Capital OÜ käive kokku 3 722 199 eurot. Müügitulu tõusis võrreldes 2021. aastaga, kuna ettevõtte on suurendanud müügimahte ning otsinud väljundeid uutele turgudele ja toodetele. Nikotiinipatjade ja tubaka alternatiivtoodete käive on kasvanud, kuna ettevõtte on leidnud endale kindlad koostööpartnerid ja edasimüüjad.

Foxtrot Uniform Capital OÜ on säilitanud oma tavapärase tooteportfelli. Lisaks oma põhitegevusele rakendab Foxtrot Uniform Capital OÜ oma kontaktivõrgustikku ning oskusteavet muude raskesti kättesaadavate kaupade vahendamisele ning müügile sihtturgudel, kus nimetatud kaubad on defitsiitsed 2023. aastal on Foxtrot Uniform Capital OÜ eesmärgiks jätkuvalt ettevõtte kõigi tegevuste tõhustamine, turuosa suurendamine Baltikumis ning ettevõtte kasumlikkuse tõstmine. Foxtrot Uniform Capital OÜ otsib võimalusi oma äri laiendada Aafrikas.

Ettevõte maksis 2022.aastal jaotamata kasumi arvelt osanikele dividende 10 000 eurot.

Töötaja keskmine arv 2022. aastal oli 4 ja nende tööjõukulude kogusumma oli 88 521 eurot. Juhatus koosneb 3 liikmest.

Suhtarvud:

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja = käibevarad / lühiajalised kohustused = 1,81

ROA = puhaskasum / varad kokku = 0,23

ROE = puhaskasum / omakapital kokku = 0,69

EBITA = (kasum enne finantstulusid ja -kulusid ning amortisatsiooni) = 420259

FOXTROT UNIFORM CAPITAL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.