Rohkema info nägemiseks:

KRISTIINE AUTOKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 459; jälgijaid - 1. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta KRISTIINE AUTOKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

KRISTIINE AUTOKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 459 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kristiine Autokeskus OÜ 2022 majandusaasta tegevusaruandes esitame ülevaate ettevõtte olulisematest tegevustest ja eesmärkidest. Oleme spetsialiseerunud autoremondi- ja hooldusteenuste pakkumisele ning tegutsenud turul juba 4 aastat. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset ja usaldusväärset teenust klientidele.

Eesmärgid tulevasteks perioodiks:

Peamine fookus lähiaastatel on suurendada kliendibaasi ja kasvatada ettevõtte tulemuslikkust.

Teenused ja tooted:

Pakume laia valikut autoremondi- ja hooldusteenuseid erinevatele automudelitele. Meie teenuste hulka kuuluvad mootori remont, pidurisüsteemi hooldus, sõiduki diagnostika, õlivahetus, rehvitööd ja palju muud. Oleme pühendunud pakkuma klientidele kiiret ja professionaalset teenindust, kasutades selleks kvaliteetseid varuosi ja moodsat tehnoloogiat.

Turundusstrateegia:

Turundusstrateegiana kasutame mitmeid kanaleid, et jõuda oma sihtgrupini. Oleme aktiivsed sotsiaalmeedias, kus jagame kasulikke näpunäiteid autode hoolduse ja remondi kohta ning tutvustame meie teenuseid. Oleme korraldanud kampaaniaid, et kutsuda uusi kliente ning hoida sidet olemasolevatega.

Klientide rahulolu:

Meie jaoks on klientide rahulolu äärmiselt oluline. Jälgime klientide tagasisidet, et mõista, kuidas meie teenused vastavad nende ootustele.

Täiustame pidevalt oma protsesse ja hoiame kõrgel teenuste kvaliteeti. Võtame kõikide klientide soove tõsiselt ning tegeleme nendega kiiresti ja professionaalselt.

Kristiine Autokeskus OÜ tänab kõiki kliente ja koostööpartnereid meeldiva koostöö ning usalduse eest.

Kristiine Autokeskus OÜ on jätkuvalt tegutsev.

KRISTIINE AUTOKESKUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.