Rohkema info nägemiseks:

Anna Doroščenkova

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SUPRANA OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevus on infotehnoloogia (IT) teenuste pakkumine, nimelt Infotehnoloogia programmeerimine, Infotehnoloogia andmetöötlus, Infotehnoloogia tugi ja sellega seotud tegevused. Ettevõte asutati 20.mail 2020, aktiivne äritegevus algas 2022. aasta jaanuarist, kui sõlmiti esimene kliendileping. Ettevõte alustas orgaanilist kasvu oma jõulise tegevuse esimesel aastal. Ettevõtte missioon ja väärtused peituvad kontseptsioonis IT = inimene. Keskendumine parimate töötajate ligimeelitamisele. Keskendumine teenuse kvaliteedile ja pikaajalistele suhetele klientidega. 2022.aasta lõpus oli

Dropdown

kõik artiklid

SUPREME SOLUTIONS OÜ tegevusaruanne 2022

Supreme Solutions OÜ aruandeaastal moodustas ettevõtte käive 38 529 EURi. OÜ Supreme Solutions on jätkuvalt tegutsev ettevõte.
ssb.ee
Supreme Solutions OÜ aruandeaastal moodustas ettevõtte käive 38 529 EURi. OÜ Supreme Solutions on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.