Rohkema info nägemiseks:

SWAPER PLATFORM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 776; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SWAPER PLATFORM OÜ kohta arvamuslugu!"

SWAPER PLATFORM OÜ hetkeolukord

Juba 776 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja kommenteeritud 10 korda.

Tegevusaruanne 2022

Swaper Platform OÜ tegevuse üldkirjeldus

Swaper Platform OÜ (edaspidi – Ettevõte, Äriühing) haldab Swaper (Peer-2-Peer, P2P) laenunõuete loovutamise platvormi (edaspidi – Swaper), https://swaper.com. Swaper annab Euroopa platvormi kasutajatele võimaluse teenida intressi ostes nõudeõiguseid tarbijalaenudest, mille väljastavad Euroopast pärit laenupakkujad. Laene väljastatakse kõigepealt laenupakkuja enda vahenditest ja neid pakutakse platvormil. Seejärel määratakse platvormi kasutajatele nõudeõigused äriühinguga sõlmitud loovutuslepingute alusel (edaspidi: rahastamine). Loovutuslepingud võivad sisaldada tagasiostu sätet, mille kohaselt tuleks platvormi kasutajatelt tagasi osta laenunõuded, mille kohustusi ei täideta üle 30 päeva (60 päeva alates veebruarist 2022). Swaper tegutseb stabiilset investeerimistulu soovivate platvormi kasutajate ning usaldusväärset finantseerimisallikat otsivate laenupakkujate vahendajana.

Äriühingu peamine sissetulekuallikas on laenupakkujatelt võetavad teenustasud platvormil pakutavate laenude ja asjakohaste teenuste eest, kusjuures platvormi kasutajad ei kanna nõudeõiguste omandamise kaudu investeeringute tegemise eest mingeid lisakulusid.

05.01.2022 suurendati Äriühingu osakapitali 100 000 euroni.

Ettevõtte majandustulemused 2022. aastal arendas Ettevõte oma äritegevust ning müügitulud ulatusid 2,36 miljoni euroni ning brutokasumi marginaal 29% (2021: 28%).

2022. aasta ulatus tulu enne intresside, maksude, kulumi ja amortisatsiooni mahaarvamist (EBITDA) 189 tuhande euroni (2021: 160 tuhat eurot) ja ettevõtte puhaskasum oli 130 tuhat eurot (2021: 114 tuhat eurot).

Seisuga 31. detsember 2022 oli platvormi kasutajate poolt pakutavate vahendite kogusumma 13,37 miljonit eurot (2021: 12,22 miljonit eurot), mis on platformi kasvu tulemus. Ettevõte tegi 2022. aastal aktiivset koostööd laenukontoritega, et tagada stabiilne finantseerimisvoog platvormi kasutajate suunas.

Swaperi P2P platvormi tulemused

Ettevõte tutvustas uut laenukontorit, kes paigutas enda autoliisingu lepingud Swaperi platvormile ja sellega seoses ka uut toodet, kus laenunõuded müüakse koostööpartneri poolt ja mitte Swaper Platform OÜ poolt. Lansseerisime uue lühiajalise laenutoote meie pikaajaliselt laenukontorilt Wandoo Finance Grupp. Blogi toimib P2P infoallikana, kuhu postitame pidevalt uusi teemasid lugemiseks ja millegi uue õppimiseks. Aasta jooksul peeti palju arutelusid ja alustati mitmeid hoolsusmeetmete protsesse uute potentsiaalsete laenuandjatega, kuid erinevatel põhjustel mitte kõik ei sobinud Swaperi kriteeriumitele.

Järgmistel graafikutel on näha Swaperi platvormi kiiret kasvu viimase kuue aasta jooksul, näidates peamisi mõõtmisnäitajaid: aktiivsed kasutajad, rahastatud laenud ja tasutud intressid. Turundustegevused, laenude kättesaadavus ja koostöö laenukontoritega on kõik panustanud platvormi kiiresse kasvu.

Swaper platvormil suurenes uute aktiivsete kasutajate arv aastaga 10%. Kasutajate koguarv on stabiilne ja võrreldes 2021. aastaga kasvanud 13%.

SWAPER PLATFORM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.