Rohkema info nägemiseks:

ADESSE HALDUSTEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Puhastusteenuseid pakkuv ettevõte, mille prioriteet on puhastusvaldkonna teadmiste ja oskuste õpetamine ning eripuhastusteenuste pakkumine Kesk- ja Lõuna-Eesti

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on pühendunud eripuhastusteenuste ja välistingimustes asuvate alade hoolduse valdkonnas, tagades alati tipptasemel teenuse ja keskkonnasõbraliku lähenemise. 

Meie teekond algas visiooniga muuta tavaline koristustöö premium-teenuseks, mis on suunatud neile, kes hindavad täiuslikkust. Meie teenuste valik on loodud vastama kõrgeimatele puhtuse ja hoolduse standarditele, tagades, et iga teie ruumi nurk peegeldab uhkust, mida te sellesse panete.

Meie tolmulappide õrnast puudutusest kuni meie luudade strateegilise pühkimiseni on iga meie tegevus täidetud meie loosungi olemusega: "Puhtus, hoolikalt loodud!" Mõistame, et ruumid, mida me hoolitseme, ei ole lihtsalt füüsilised kohad, vaid on nende inimeste ja ettevõtete laiendused, kes neid kasutavad. See mõistmine ajendab meid pakkuma eripuhastusteenuseid, mis on sama ainulaadsed kui meie kliendid ise.

Meie asjatundlikkus ulatub kaugemale siseruumidest, kuna me võtame enda peale välistingimuste hoolduse sama täpsuse ja pühendumusega. Olgu selleks siis laitmatu kõnnitee, kutsuv kaubandusfassaad või kaunilt hooldatud maastik, meie meeskond tagab, et teie välistingimused ei ole mitte ainult hooldatud, vaid ka täiustatud.

Meie teenuste ja hinnakujunduse üksikasjalikuks vaatamiseks palun võtke meiega ühendust. Oleme innukad kohandama oma asjatundlikkust teie ainulaadsete vajadustega ja tagama, et teie rahulolu ei oleks lihtsalt täidetud, vaid ületatud!

Vaata rohkem

ADESSE HALDUSTEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Meie väliterritoorium on nüüd alati laitmatult korras tänu teie professionaalsele meeskonnale.

- Laura S.

Teie puhastusteenused on tõeliselt muljetavaldavad. Suured tänud Teile! Soovitan!

- Johan P.

Teie meeskond hoolitseb meie kinnisvara eest nagu see oleks nende enda oma.

ADESSE HALDUSTEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

Adesse Haldusteenused OÜ asutati 2019. aastal ning on Eesti kapitalil tegutsev ettevõte. Põhitegevuse alaks on puhastusteenused ja eripuhastusteenused Kesk ja Lõuna Eestis. 2022. aasta seisuga töötas ettevõttes 10 inimest, kellest üks on juhatuse liige ja 9 töötajat nendest enamus on tööl osalise töö koormusega. Tulud, kulud, kasum Osaühingu müügiulu moodustub puhastusteenuste osutamistega. 2022. aastal moodustas Adesse Haldusteenused OÜ müügitulu 212 851 eurot. Müügitulust 100% moodustas teenuse müük Eesti Vabariigi siseselt. 2022. moodustus aruandeaasta puhaskasum 47 740 eurot. 2023.

Dropdown

kõik artiklid

Väliterritooriumi korrashoid teeb Sinu koduümbruse ilusaks ja puhtaks!

Suveõhtutel või talvehommikutel soovime kõik nautida maja ümbrust, olgu see siis päikesepaisteline aed või lumerohke talutare. Et muuta sinu kodu väliterritoori
ssb.ee
Suveõhtutel või talvehommikutel soovime kõik nautida maja ümbrust, olgu see siis päikesepaisteline aed või lumerohke talutare. Et muuta sinu kodu väliterritoorium veelgi nauditavamaks, pakume laia valikut teenuseid alates muruniitmise ja aiatöödest kuni lume koristamiseni ja jäätmete äraveoni. Kojameheteenus – hoia majaümbrus silmailuks ja naabrite kiituseks Maja ümbruse korrashoid on esimene samm selleks, et teha hea esmamulje nii külalistele kui ka naabritele. Meie kojameheteenus pakub täisteenust väliterritooriumi korrashoiule, hõlmates: Lahtise prahi koristamine Lehtede riisumine ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.