Rohkema info nägemiseks:

INFRASTAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume mitmekülgsetele ehitusteenustele, hõlmates nii teede ja platside ehitust, professionaalseid kaevetöid, kui ka kvaliteetseid maastikukujundustöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

InfraStar OÜ on usaldusväärne ettevõte, mis on spetsialiseerunud teede, parklate, platside ja erinevate välistrasside ehitamisele Tartus ja kogu Eestis. Meie pühendunud meeskond omab rikkalikku kogemust ning pakub mitmekülgseid ehitusteenuseid, sealhulgas kaevetöid, haljastustöid, kivitöid, lammutustöid, liiv- ja kildaluste ehitust ning mängu- ja spordiväljakute rajamist.

Oleme tuntud oma kiire ja tõhusa tööteostuse poolest, järgides alati kokkulepitud ajagraafikuid. Teie projekt on meie jaoks prioriteet ning teeme kõik endast oleneva, et valmiksime tööd õigeaegselt. Meie professionaalne meeskond omab aastatepikkust kogemust ehitustööde valdkonnas. Teie usaldus on meile oluline ning meie kogemused tagavad kvaliteetse lõpptulemuse. Meie eesmärk on alati pakkuda kõrgeima kvaliteediga ehitusteenuseid. Oleme pühendunud tagama, et kõik meie teostatud tööd vastaksid teie nõudmistele ja standarditele.

Teostame mitmesuguseid kaevetöid, haljastustöid, istutame puid, külvame muru ning hoolitseme haljastuse eest pärast rajamist. Paigaldame erinevaid ääre- ja sillutiskive, sealhulgas betoonkivi ja graniitkivi, tagades vastupidavad ja esteetilised pinnad. Meie spetsialistid teostavad ohutult ja professionaalselt erinevaid lammutustöid vastavalt teie vajadustele.

Rajame liiv- ja kildalused vastavalt teie spetsifikatsioonidele, tagades stabiilsed ja ohutud pinnad. Loome mitmesuguseid välistrasse, sealhulgas veetorustikke, kanalisatsioonisüsteeme ja sadevee äravoolusüsteeme. Lisaks paigaldame mahuteid ja õlipüüdureid vastavalt teie vajadustele ja spetsifikatsioonidele. Rajame mängu- ja spordiväljakuid, mis vastavad kõrgeimatele ohutus- ja kvaliteedistandarditele, tagades lastele ja spordisõpradele turvalised ja nauditavad mängualad.

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes suudab teie visiooni ellu viia, siis ärge otsige enam! InfraStar OÜ on siin, et rajada Teile parimad teed, platsid ja välistrassid ning pakkuda kõrgeima kvaliteediga mängu- ja spordiväljakuid. Võtke meiega täna ühendust ja avastage, kuidas meie kogemused ja pühendumus võivad muuta teie ehitusprojekti sujuvaks ja edukaks.

Oleme valmis leidma Teie vajadustele vastava parima lahenduse!

KONTAKT

INFRASTAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin O.

Imeline teenus, alati täpne ja professionaalne!I

- Liis V.

Usaldusväärne firma, rahulik ja tõhus meeskond.

- Piret K.

Parim valik kaevetöödeks, väga rahul!

INFRASTAR OÜ tegevusaruanne 2022

2022.a. oli Eviko Infra OÜ müügitulu 11348321 EUR Eviko Infra OÜ põhitegevuseks on teede, platside ja trasside ehitus. Ettevõtte tegevust juhib kaheliikmeline juhatus. Juhatuse liikmetele ei ole aruandeperioodi jooksul makstud tasusid ega tehtud erisoodustusi. Ettevõttes oli keskmiselt 3 töötajat, palgakulu oli 67042 EUR. 2023. aastal planeerib ettevõte mõõdukat käibekasvu ja turupositsiooni kindlustamist.

Dropdown

kõik artiklid

Professionaalsete kaevetööde tähtsus

Ehitusprojektide alustala, olgu selleks siis kodu ehitamine, tee rajamine või mõne muu rajatise loomine, on professionaalsete kaevetööde teenuste olulisus märki
ssb.ee
Ehitusprojektide alustala, olgu selleks siis kodu ehitamine, tee rajamine või mõne muu rajatise loomine, on professionaalsete kaevetööde teenuste olulisus märkimisväärne. Korrektselt teostatud kaevetööd moodustavad kindla aluse igasugusele ehitustööle ning nende tähtsus ulatub kaugemale lihtsast mulla liigutamisest. Siin on mõned põhjused, miks usaldada oma ehitusprojekti professionaalsete kaevetööde spetsialistide kätte. Professionaalid hindavad maa struktuuri ja projekti nõudmisi, planeerides kaevetöid vastavalt, tagades optimaalse tulemuse.Kvaliteetne kaevetöö hõlmab ka ohutust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.