Rohkema info nägemiseks:

REHUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie pakutavad tooted on erinevate mõõtmete ja kandevõimega, mis sobivad ideaalselt erinevate materjalide ja esemete transportimiseks ning ladustamiseks ehitusplatsidel ja laos. Lisaks on meie puidust alused keskkonnasõbralikud ja jätkusuutlikud valikud, mis toetavad teie ehitusprojekti ökoloogilisi püüdlusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Pakume mitmekülgset valikut euroaluseid ja puidust aluseid, mis on mõeldud mitmesuguste transpordi- ja ladustamisvajaduste rahuldamiseks ehitusvaldkonnas ja kaugemalgi. Meie euroalused on valmistatud vastupidavast puidust ja vastavad kõrgetele standarditele, tagades ohutu ja tõhusa kaubavedu ning ladustamise.

Iga suurepärase ehitise südames on kindel vundament ja just siin tuleb mängu REHUR OÜ. Kõikumatu kvaliteedi- ja jätkusuutlikkuse pühendumusega oleme ehitustööstuses välja kujundanud niši, spetsialiseerudes esmaklassilistele euroalustele, vastupidavatele puidust ja terasest konstruktsioonielementidele, mis ajaproovile vastu peavad.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Meie spetsialiseerume kvaliteetsete euroaluste, puidust ja terasest konstruktsioonielementide pakkumisele ehituseks. See käsitööle pühendumine tagab, et iga meie tootevalikust pärit toode, olgu selleks puidust alused, terasplaadid, katuseplaadid, klaasist tellingud või uksetellingud, on insenertehniliselt täiuslik, pakkudes teie projektidele võrdlematut tuge ja vastupidavust.

Mõistes kaasaegse ehituse arenevaid vajadusi, pakume ka küpsetatud puitu ja lahendusi nagu stantslaud, et optimeerida teie operatsioone. Meie uuenduslik lähenemine ehitusmaterjalidele kajastub meie hoolikalt valitud tootevalikus, millest igaüks on loodud tõhususe ja ohutuse suurendamiseks objektil.

Omaks võttes meie loosungi, 'Ehitame vundamente, hoiame tulevikku!', ei loo me ainult struktuuride alust, vaid ka jätkusuutlikku tulevikku. Valides REHUR OÜ, ei osta te lihtsalt toodet; investeerite tipptaseme pärandisse, mis tõstab teie ehitusprojektid uutesse kõrgustesse.

Uurige meie tootevalikut ja avastage, kuidas me saame kaasa aidata teie järgmise projekti edule. REHUR OÜ-ga ehitades võite olla kindel, et ehitate parimaga.

REHUR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark

Tooted olid kvaliteetsed ja kohaletoimetamine kiire.

- Jaan

Suurepärane valik ja professionaalne teenindus.

- Priit

Lihtne ja kiire tellimine, täpselt nagu lubatud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Ehituse tulevik: jätkusuutlikud ehitusmaterjalid

Jätkusuutlikkus ehituses hõlmab keskkonnasõbralike ja ressursitõhusate struktuuride loomist kogu nende elutsükli vältel. See hõlmab materjalide valikut, ehitusprotsessi, hoone kasutamist ja lõpuks selle lammutamist ning ümbertöötlemist. Kuna ehitustööstus seisab silmitsi üha suureneva survega vähendada oma süsinikujalajälge, muutub jätkusuutlike ehitusmaterjalide roll üha kriitilisemaks. Need materjalid aitavad leevendada keskkonnakahjustusi, säästa loodusvarasid ja luua tervislikumaid eluruumid. Tärkavad jätkusuutlikud ehitusmaterjalid Materjale nagu ümbertöödeldud teras, klaas ja plastik

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida järgmiseks projektiks termotöödeldud puit

Termotöödeldud puit, tuntud ka kui termiliselt modifitseeritud puit, on puitmaterjal, mis on läbinud kontrollitud pürolüüsi protsessi, kus see kuumutatakse hapn
ssb.ee
Termotöödeldud puit, tuntud ka kui termiliselt modifitseeritud puit, on puitmaterjal, mis on läbinud kontrollitud pürolüüsi protsessi, kus see kuumutatakse hapnikuvabas keskkonnas kõrgetele temperatuuridele. See töötlus muudab puidu keemilisi ja füüsikalisi omadusi, tõstes selle jõudlust ja vastupidavust. Termotöötlemise protsess hõlmab puidu kuumutamist temperatuuridel, mis on tavaliselt vahemikus 180°C kuni 230°C. See protsess eemaldab mitte ainult niiskusesisalduse, vaid muudab ka puidu rakustruktuuri, muutes selle vähem vastuvõtlikuks keskkonnateguritele, mis võivad põhjustada selle

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.