Rohkema info nägemiseks:

Eiji Miyakawa

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

DIGITAL WALLET INVESTMENT OÜ tegevusaruanne 2022

Varasemate investeeringute tulemusena kasvas tarkvaraga seonduv müük ning lootust on näha suurenenud müügi numbreid ka järgneval aastal. 2022 suurendati ka investeeringud Eesti kinnisvarasse, mis 2023. aastal alustasid tootlikkust.

Dropdown

kõik artiklid

DWC OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas ettevõte tegevuse laiendamist Kanadas ja USA-s, kus keskenduti tõhusale turundustegevusele ja vajalike litsentside taotlemisele vastavatelt
ssb.ee
2022. aastal jätkas ettevõte tegevuse laiendamist Kanadas ja USA-s, kus keskenduti tõhusale turundustegevusele ja vajalike litsentside taotlemisele vastavatelt valitsusasutustelt. Ettevõte toetas ka oma Aasia harukontoreid edasiste investeeringutega ning otsis võimalusi erinevate tütarettevõtete koordineerimise parandamiseks. Järgmisel aastal plaanib DWC otsida rohkem võimalusi, kuidas Euroopa turu arvelt müüki suurendada tarkvara või finantsteenuste pakkumise kaudu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.