Rohkema info nägemiseks:

ORTOKING OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 608; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ORTOKING OÜ kohta arvamuslugu!"

ORTOKING OÜ hetkeolukord

Juba 608 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Ortoking OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on meditsiiniliste abivahendite müük ja nõustamine ning tellimusmeditsiiniseadmete valmistamine, nimelt ortopeediliste jalanõude tootmine ja müük. Ettevõtte peamiseks tegevuspiirkonnaks on Tallinn ja Harjumaa.

Ettevõte oli asutatud 12.07.2019 aastal .

Perioodil 01.01.2022 - 31.12.2022 käive oli 323 622 eurot. Majandusaasta kasum on 6 857 eurot.

OÜ Ortoking keskmine töötajate arv majandusaastal oli 4 inimest. Palgakulu oli 36 416 eurot, sotsiaalmaksudeks ja tööandja tööstuskindlustuseks tasud 15 124 eurot. Juhatuse liikmele tasu ei ole makstud.

Peamisteks lepingupartneriteks on Sotsiaalkindlustusamet ja Tervisekassa ning õigustatud klientidel on võimalik soetada ortopeedilisi jalatseid ja kompressioontooteid riigisoodustusega.

Masstoodangu jalatsid ostetakse sisse peamiselt Itaaliast, Poolast, Saksamaalt ning väljaspool

Euroopa Liitu. Peamised kaubatarnijad Mdh Sp. z o.o.Poola , Finn Comfort Saksamaa, TDO

Therapy Türgi, Schein Orthopädie Service KG Saksamaa ja Sabatini Calzature s.r.l. Itaalia

Materjalid individuaalsete ortopeediliste jalatsite valmistamiseks ettevõtte ostab Eestist ja

Itaaliast.

Töötajad omavad abivahendi spetsialisti 4 taseme kutset. Antud nõue mõjub valdkonnale positiivselt kuna enam ei saa täiesti suvaline inimene tänavalt selles valdkonnas tegutseda.

Müügitöö aluseks on kliendi vajaduste välja selgitamine ning seejärel nende vajaduste rahuldamine; samuti nõu andmine jalanõude ja abivahenditega seotud teenuste ja soodustuste kohta.

2022 aasta keskel sai avatud kolmas teeninduspunkt Sõle Tervisemajas, kus on peamine rõhk just kompressiootodete ja ortopeediliste jalatsite müügile. Punkti avamisega kaasnesid investeeringud.

2022 aastal uue kauba tarnijaks sai If Medical Srls Itaalia (profülaktilised

ORTOKING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.