Rohkema info nägemiseks:

MAINSTON INTERNATIONAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 568; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MAINSTON INTERNATIONAL OÜ kohta arvamuslugu!"

MAINSTON INTERNATIONAL OÜ hetkeolukord

Juba 568 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Mainston International OÜ alustas oma tegevusega 2019. aastal. Esimesel aastal tegevust ei toimunud. Aastal 2020 hakati ettevõttetegevusega pihta ja aasta lõpus teeniti ka tulu. Ettevõtte tegevusega alustamiseks tehti 2020. aastal suuri kulutusi, mille tõttu lõpetas ettevõte 2020 aasta kahjumiga. 2021. aasta mais alustas ettevõtte oma Growth Sharing Program-iga ja seejärel arenes ettevõtte tegevus väga kiirelt ja teeniti tulu.

Seoses ettevõtte kiire arenemisega olid ka aastal 2021 arenduseks tehtud kulud suured.

Ettevõtte peamiseks tegevuseks on virtuaalvääringute rahakotiteenus ja virtuaalvääringu raha vastu vahetamise teenus.

Aastal 2023 Mainston International OÜ võttis vastu otsuse Eestis tegevuse lõpetada ja ettevõtte likvideerida seisuga 28.02.2023.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.