Rohkema info nägemiseks:

KV TEENINDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Keilas tegutsev väike autoremonditöökoda. Meie eesmärgiks on pakkuda klientidele kvaliteetset ja professionaalset teenust, et auto oleks sõbraks veel pikalt!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsid usaldusväärset partnerit, kes hoiab sinu auto sõidukõlblikuna ning pakub taskukohaseid hindu ja tipptasemel teenust, siis oled jõudnud õigesse kohta - Rehvi ABC-sse, Keila perefirma südamesse. Meie pühendumus parimale klienditeenindusele, kvaliteetsetele teenustele ja mõnusale ootesaalile muudavad sinu autohoolduse kogemuse meeldejäävaks.

Rehvi ABC on rohkem kui lihtsalt autoteenindus - me oleme kogukond, kus iga klient on osa meie suurest perest. Meie kogenud meeskond Keila parimas autoteenindusettevõttes on pühendunud sinu sõiduki heaolule. Olgu sul vaja rehvitöid, diagnostikat, autohooldust või suuremat autoremonti, meie ekspertteadmised ja kõrgelt kvalifitseeritud mehaanikud tagavad, et sinu sõiduk on alati parimas korras.

Meie mehaanikud on oma ala eksperdid, kes annavad endast parima, et sinu auto sõidaks turvaliselt ja sujuvalt. Me kasutame vaid parimaid varuosi ja tipptasemel tehnikat, et tagada, et sinu sõiduk on alati parimas seisukorras.

Meie mõnus ootesaal on koht, kus saad lõõgastuda, juua maitsvat aromaatset kohvi ja lasta meil hoolitseda sinu auto eest. Me mõistame, et aeg on väärtuslik, seega teeme kõik endast oleneva, et sinu ooteaeg oleks võimalikult meeldiv.

Kas sul on vaja lihtsat rehvitööd või keerukamat autoremonti? Meie lai teenuste valik hõlmab kõike alates rehvitöödest ja diagnostikast kuni autohoolduse ja varuosade müügini. Ükskõik milline on sinu vajadus, me suudame seda täita.

Lisaks meie füüsilisele teeninduspunktile Keilas pakume ka mugavat rehvide e-poodi, kus saad valida ja osta rehve ning varuosi oma sõidukile. See võimaldab sul teha ostuotsuseid oma kodus mugavalt ning saada samal tasemel kvaliteetseid tooteid ja teenuseid nagu meie teeninduspunktis.

Rehvi ABC on rohkem kui lihtsalt autoteenindus - me oleme sinu usaldusväärne partner, kes hoolitseb sinu sõiduki eest nagu omaenda. Meie pühendumus kvaliteetsele teenindusele, mugavusele ja sinu rahulolule on see, mis seab meid sammu võrra teistest ettevõtetest.

Tule külasta meid Keilas, naudi maitsvat kohvi meie hubases ootesaalis ning lase meil hoolitseda sinu auto eest. Sinu mugavus ja sinu sõiduki heaolu on meie prioriteet number üks. Rehvi ABC - sinu auto parim sõber!

Koduleht

KV TEENINDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Evelin T.

Väga rahul teenindusega, kõige peale on mõeldud!

- Viivian P.

Kiire ja kvaliteetne rehvivahetus, väga abivalmid töötajad. Väga rahul!

- Mare L.

Väga tore koht. Abivalmis ja sõbralikud poisid. Ainult kiidusõnad.

KV TEENINDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu põhitegevusaladeks 2022. aastal oli sõidukite hooldus ja remont. See hõlmas laia valikut teenuseid, alates lihtsatest hooldustöödest nagu õlivahetus ja rehvide vahetus, kuni keerukamate remonditöödeni nagu mootoriremont ja kereparandus. Ettevõte on pühendunud pakkuma kvaliteetseid teenuseid, mis vastavad või ületavad klientide ootusi, ning on saavutanud maine usaldusväärse ja professionaalse teenusepakkujana. Järgmisel aastal on kavas tegevust jätkata ja laiendada teenuste valikut, avades töökoja ka veoautodele. See on suur samm ettevõtte jaoks, kuna see võimaldab neil teenindada

Dropdown

kõik artiklid

Sõiduki korraline hooldus Rehvi ABC-s

Autoomaniku jaoks on tema sõiduk palju enamat kui lihtsalt transpordivahend. See on usaldusväärne kaaslane, mis viib meid sihtkohta, olles osa meie igapäevaelus
ssb.ee
Autoomaniku jaoks on tema sõiduk palju enamat kui lihtsalt transpordivahend. See on usaldusväärne kaaslane, mis viib meid sihtkohta, olles osa meie igapäevaelust ja seiklustest. Selleks, et sinu auto teeniks sind truult ja sujuvalt, on vajalik regulaarne hooldus vastavalt autotootja poolt ettenähtud juhistele. Just siin, Rehvi ABC-s, mõistame meie autoomanike vajadusi ning pakume professionaalset, tähelepanelikku ja kvaliteetset korralise hoolduse teenust. Meie korralise hoolduse teenus ei piirdu ainult mootoriõli ja filtri vahetusega. Meie kogenud meeskond võtab endale südameasjaks tagada,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.