Rohkema info nägemiseks:

SIRKEL EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie meeskond on pühendunud teie visiooni elluviimisele, olgu selleks siis saunade ehitamine, plaatimistööd või muud üldehitustööd. Saun on meie arust enamat kui lihtsalt ruum, see on puhkepaik ja lõõgastuskeskus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Meie meeskonnaliikmed omavad rikkalikku kogemust erinevate ehitusprojektide elluviimisel ning nad on varustatud nii teadmiste kui ka praktiliste oskustega, et tagada klientidele parim tulemus.

Ehitusteenuste valdkonnas on oluline leida usaldusväärne partner, kes suudab pakkuda terviklikku lahendust, mis vastab teie vajadustele. SIRKEL EHITUS OÜ on just see partner, kes võtab enda kanda kogu ehitusprotsessi alates ideest kuni valmis projekti üleandmiseni.

SIRKEL EHITUS pakub laialdasi ehitusteenuseid, mis hõlmavad kogu ehitusprotsessi. Alustades ehitusprojekti koostamisest ja juhtimisest ning lõpetades elluviimise, kavandamise ja teostamisega, oleme valmis teie ehitusvajadusi rahuldama. Meie eesmärk on tagada projekti sujuv kulgemine ning kvaliteetne tulemus.

Lisaks üldehitusteenustele spetsialiseerub SIRKEL EHITUS ka saunade ehitamisele, projekteerimisele ja renoveerimisele. Teie unistus kodusaunast või olemasoleva sauna uuendamisest saab meie meeskonnaga reaalsuseks. Lisaks saunadele tegeleme ka plaatimistöödega, mis hõlmavad seinu, põrandaid, välikatete ja vannitubade plaatimist. Kasutame kvaliteetseid materjale ja tehnikaid, et tagada vastupidavad ja esteetiliselt nauditavad tulemused.

SIRKEL EHITUS omab rikkalikku kogemust ehitusprojektide kavandamisel ja juhtimisel. Mõistame, et edukas ehitusprojekt nõuab põhjalikku planeerimist ja professionaalset juhtimist. Meie ekspertide meeskond tagab projekti õigeaegse valmimise ning eelarvest kinnipidamise.

Olenemata sellest, kas soovite ehitada uut kodu, renoveerida olemasolevat hoonet või lisada oma kodule saun, oleme siin, et teid aidata. SIRKEL EHITUS on teie usaldusväärne partner ehitusvaldkonnas, kes pakub terviklikke lahendusi ja kvaliteetset tööd.

Võtke meiega ühendust, et arutada oma projekti ning leiame koos parima lahenduse, mis vastab teie unistustele ja vajadustele.

kontakt

SIRKEL EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Nad tegid tööd kvaliteetselt ja kiiresti.

Soovitan!

- Kadri K.

Nad on alati valmis meile parimaid lahendusi pakkuma ja saavutama meie eesmärke. Aitäh!

- Liina L.

SIRKEL EHITUS on meie jaoks väga usaldusväärne partner. Nad on alati kohal, kui meil on vaja abi.

Esiku plaatimine: Elegants ja praktilisus sinu koju

Esik on kodu esimene mulje, see on koht, kus tervitate oma külalisi ja astute ise sisse oma isiklikku maailma. Seetõttu on esiku kujundus oluline osa kodu üldisest atmosfäärist. Üks viis luua esikusse nii elegantsi kui ka praktilisust on selle plaatimine. Plaatide valik ja paigaldus võimaldavad luua ruumi, mis on mitte ainult kaunis, vaid ka vastupidav ning lihtsasti hooldatav. Plaatide valik - Stiil ja funktsionaalsus üheskoos: Plaatide valimisel esikusse on oluline ühendada stiil ja funktsionaalsus. Valides plaatide värve, mustreid ja tekstuure, võite anda esikule iseloomu ning sobitada

Dropdown

kõik artiklid

Gyprok: Täiusliku siseviimistluse loomine professionaalsete materjalidega

Kui tegemist on kvaliteetse siseviimistlusega, on oluline valida materjalid ja tehnikad, mis tagavad nii esteetilise naudingu kui ka vastupidavuse aastateks. Ük
ssb.ee
Kui tegemist on kvaliteetse siseviimistlusega, on oluline valida materjalid ja tehnikad, mis tagavad nii esteetilise naudingu kui ka vastupidavuse aastateks. Üks selline usaldusväärne valik on Gyprok, mis on tuntud oma professionaalsete siseviimistluslahenduste poolest. Gyprok materjalide kasutamine võimaldab luua sisekeskkonna, mis on mitte ainult silmailu, vaid ka vastupidavuselt ületamatu. Mis on Gyprok? Gyprok on tuntud nimi ehitusvaldkonnas, eriti kui tegemist on kipsplaatide ja siseviimistlusmaterjalidega. Selle ettevõtte tootevalik hõlmab erinevaid kipsplaate, mida saab kasutada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.