Rohkema info nägemiseks:

DROMEDAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 92; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DROMEDAR OÜ kohta arvamuslugu!"

DROMEDAR OÜ hetkeolukord

Juba 92 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Dromedar OÜ põhitegevus on fotograafia teenuse pakkumine. Ettevõte plaanib selle tegevusega jätkata ning on selleks teinud ka vajalikke investeeringuid. Seoses muutustega majandusolukorras eeldab ettevõte, et nõudlus fototeenuste järele võib olla varasemast madalam.

Selle mõjude leevendamiseks on ettevõte sõlminud pikaajalise rendilepingu kinnisvaraobjekti haldamiseks ja üürile andmiseks. Ettevõte tegi esmased investeeringud objekti üürivalmis seadmiseks ning sõlmis tähtajatu üürilepingu aasta lõpupoole. Juhtkonna ootus on, et esimese tegutsemisaasta jooksul kinnisvaras teenib ettevõte tehtud kulude summa tagasi. Teenitud tulu plaanib ettevõte kasutada oma kinnisvaraobjektide soetamiseks, mis saab toimuma pikema aja jooksul, kui on jõutud krediidiasutuste silmis vajalike eeltingimusteni.

Dromedar OÜ jätkab lisaks eelpoolmainitud ärisuundadele ka täiendavate tegevuste otsimist ja ellu rakendamist, et ettevõtte tulubaasi tunduvalt suurendada. Käibevarasid plaanib ettevõte suures osas endiselt hoida väärtpaberites, mille liikumised võivad olla volatiilsed ja avaldada seeläbi lühiajalist negatiivset mõju kasumile, nagu juhtus 2022. aastal. Pikaajaliselt ootab ettevõte väärtpaberitest täiendavat tulu. Aruandeperioodi järgselt on väärtpaberiturud liikunud taas positiivses suunas ning andnud põhjust oodata, et 2022. aasta kahjum, mis oli tingitud finantsinvesteeringutest, oli erand ning et 2023. aasta tuleb ettevõttel taas kasumlik.

DROMEDAR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.